אחרי ספרים חדשים של רומח הדרקון (למעשה כבר הגענו לשתי טרילוגיות), עוד טרילוגיה אם אני זוכר נכון בממלכות נשכחות, שהתלוו לסרט, כעת אנחנו מקבלים ספר קריאה חדש - לעולם המערכה רייבנלופט. הוא יצא לאור בשנה הבאה.
באופן אישי, אני שמח לראות ספרים חדשים לעולמות וותיקים.
אם רוצים שהעולמות הללו יגיעו לדור חדש, צריך תוכן חדש, ואי אפשר להסתפק רק בספרים הישנים שעל המדף.
עם זאת, לא קראתי עד היום אף אחד מהספרים החדשים (למרות שרומח הדרקון מסקרן אותי, לא הגעתי לזה, אולי אם יהיה תרגום לעברית...), זה עדיין עושה לי טוב לראות ספרים חדשים.
באופן אישי, אני שמח לראות ספרים חדשים לעולמות וותיקים.
אם רוצים שהעולמות הללו יגיעו לדור חדש, צריך תוכן חדש, ואי אפשר להסתפק רק בספרים הישנים שעל המדף.
עם זאת, לא קראתי עד היום אף אחד מהספרים החדשים (למרות שרומח הדרקון מסקרן אותי, לא הגעתי לזה, אולי אם יהיה תרגום לעברית...), זה עדיין עושה לי טוב לראות ספרים חדשים.
באופן לא מפתיע, סטראהד מככב שם. וזה די נשמע כמו העלילה של קללתו של סטראהד, אז אולי נקבל סיפור קאנוני להרפתקהAbout Untitled D&D Ravenloft Novel
Journey to the Domains of Dread and face the fearsome Count Strahd von Zarovich in this upcoming official Dungeons & Dragons novel!
A group of adventurers must fight their way through a dark and twisted realm known as the Domains of Dread, where powerful darklords rule over worlds filled with supernatural horrors.
Untitled D&D Ravenloft Novel by Random House Worlds: 9780593599778 | PenguinRandomHouse.com: Books
Journey to the Domains of Dread and face the fearsome Count Strahd von Zarovich in this upcoming official Dungeons & Dragons novel! A group of adventurers must fight their way through a dark and twisted...
www.penguinrandomhouse.com