פורומים
הודעות חדשות
חיפוש בפורומים
מה חדש
הודעות חדשות
פוסטי פרופיל חדשים
משתמשים
משתמשים רשומים
מי מחובר
אתר הפונדק
הפונדק הוצאה לאור
כנס דרקוניקון
התחברות
הרשמה
מה חדש
חיפוש
חיפוש
חיפוש בכותרת ההודעה בלבד
מחבר/ת ההודעה:
הודעות חדשות
חיפוש בפורומים
תפריט
התחברות
הרשמה
התקן את האפליקציה
התקנה
הצטרפו לפורום הפונדק
שלום וברוכים הבאים לפונדק, האתר המוביל בעברית על משחקי תפקידים, משחקי לוח, מיניאטורות, מדע-בידיוני ועוד.
אחרי ההרשמה תוכלו לפרסם הודעות, לשלוח ולקבל הודעות פרטיות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!
הרשמה
/
התחברות
פורומים
משחקי תפקידים
משחקי תפקידים כללי
פורום מלסטרה
עדכון 2.2.19 באתר - פרק ראשון מלא ב"חוברת למתחיל" של עולם המערכה מלסטרה
JavaScript חסום. בשביל חווית גלישה טובה יותר, יש לאשר את JavaScript בדפדפן שלך.
את/ה משתמש/ת בדפדפן ישן, וייתכן שהוא לא יציג את האתר הזה או אתרים אחרים כראוי.
כדאי לך לשדרג או להשתמש ב
דפדפן אחר
.
תגובה לנושא
תוכן ההודעה
<blockquote data-quote="הלדין" data-source="post: 716521" data-attributes="member: 90"><p>עדכון טוב. בלי להיות יותר מדי חמדן, האם יש תוכניות להעלות מפה מסודרת של כל היבשת? </p><p></p><p>יחסית לחברה מטריארכלית, גברים תופסים בחברה הזו עמדות כוח, ובאופן כללי, זוכים לכבוד שנשים לא זכו לו בחברות פטריארכליות. זה לפחות הרושם שעולה מהאיזורים שפירטת עליהם עד כה - אורמת'ריל ובקעת קיירן וגם בקארנסיל, מהסקירה הקצרה שנתת בפרק, המצב דומה. וזה מעט מוציא את האוויר מההצהרה "שרידיה של אימפריה מטריארכלית" כשהשרידים עצמם פטריארכליים או שיוויוניים במקרה הטוב. אני מניח שדי קשה להעלות על הדעת חיים בחברה מטריארכלית. הדבר המקורב ביותר הוא חברה פטריארכלית מהופכת למרות שאני מניח שבמציאות חברות כאלו יפגינו את אותו הגיוון בחלוקת תפקידים כמו החברות הפטריארכליות. </p><p></p><p>וברוח הימים הללו, מה הייתה עמדת קורנאמורה להומוסקסואליות, טרנסג'נדריות וכדומה? </p><p></p><p>אם כהונת היהלומים הנעלים הייתה נגד עבדות, מדוע הן לא הציעו תחליף? כל חברה צריכה את חוטבי העצים ושואבי המים שלה. למה, בפשטות, לא לבנות אותם בכוחות היהלומים הנעלים או למצוא פתרון אחר? ובשביל מה היו צריכים האנ'מיירים יותר ממסדר נוגשים אחד - היו להם מחלוקות איך הופכים אדם לעבד טוב? ולמה אנשי בקעת קיירן, לדוגמא, לא נזקקו לעבדות? משטר בעלי האחוזות של הבקעה תפור בצורה אידיאלית לכלכלת עבדים. מה הפתרון שהם מצאו? </p><p></p><p>האם אתה יכול להרחיב יותר על הראי של ארבע-עשרה הימים? נשמע קצת גובל בטירוף למרוד בקיסריות-האלות של קורנ'מורה במרכז הכוח שלהן ועוד כוהנות שמכירות יותר טוב מכולן מה הן בדיוק יודעות לעשות עם כל הכוונות הטובות שלהן. </p><p></p><p>עם מיתוס מוצא כזה מפואר, אני משער שטולו היה בעבר בירת הבקעה לפני הכיבוש האנ'מיירי.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="הלדין, post: 716521, member: 90"] עדכון טוב. בלי להיות יותר מדי חמדן, האם יש תוכניות להעלות מפה מסודרת של כל היבשת? יחסית לחברה מטריארכלית, גברים תופסים בחברה הזו עמדות כוח, ובאופן כללי, זוכים לכבוד שנשים לא זכו לו בחברות פטריארכליות. זה לפחות הרושם שעולה מהאיזורים שפירטת עליהם עד כה - אורמת'ריל ובקעת קיירן וגם בקארנסיל, מהסקירה הקצרה שנתת בפרק, המצב דומה. וזה מעט מוציא את האוויר מההצהרה "שרידיה של אימפריה מטריארכלית" כשהשרידים עצמם פטריארכליים או שיוויוניים במקרה הטוב. אני מניח שדי קשה להעלות על הדעת חיים בחברה מטריארכלית. הדבר המקורב ביותר הוא חברה פטריארכלית מהופכת למרות שאני מניח שבמציאות חברות כאלו יפגינו את אותו הגיוון בחלוקת תפקידים כמו החברות הפטריארכליות. וברוח הימים הללו, מה הייתה עמדת קורנאמורה להומוסקסואליות, טרנסג'נדריות וכדומה? אם כהונת היהלומים הנעלים הייתה נגד עבדות, מדוע הן לא הציעו תחליף? כל חברה צריכה את חוטבי העצים ושואבי המים שלה. למה, בפשטות, לא לבנות אותם בכוחות היהלומים הנעלים או למצוא פתרון אחר? ובשביל מה היו צריכים האנ'מיירים יותר ממסדר נוגשים אחד - היו להם מחלוקות איך הופכים אדם לעבד טוב? ולמה אנשי בקעת קיירן, לדוגמא, לא נזקקו לעבדות? משטר בעלי האחוזות של הבקעה תפור בצורה אידיאלית לכלכלת עבדים. מה הפתרון שהם מצאו? האם אתה יכול להרחיב יותר על הראי של ארבע-עשרה הימים? נשמע קצת גובל בטירוף למרוד בקיסריות-האלות של קורנ'מורה במרכז הכוח שלהן ועוד כוהנות שמכירות יותר טוב מכולן מה הן בדיוק יודעות לעשות עם כל הכוונות הטובות שלהן. עם מיתוס מוצא כזה מפואר, אני משער שטולו היה בעבר בירת הבקעה לפני הכיבוש האנ'מיירי. [/QUOTE]
הוספת ציטוטים...
אימות
מהי בירת ישראל
שליחת תגובה
פורומים
משחקי תפקידים
משחקי תפקידים כללי
פורום מלסטרה
עדכון 2.2.19 באתר - פרק ראשון מלא ב"חוברת למתחיל" של עולם המערכה מלסטרה
חדש בפורום:
* יש אפליקציה מגניבה לפורום הפונדק, הורידו עכשיו לטלפון ולמחשב שלכם.
* חברים בצבא של ויני? הוסיפו תמונה לפרופיל שלכם :)
פרטים בקישור
אתר זה משתמש בעוגיות על מנת ליצור חווית משתמש מותאמת אישית ולהשאיר אותך מחובר/ת במידה ונרשמת.
המשך השימוש באתר מהווה הסכמה לשימוש שלנו בעוגיות.
אישור
ראו עוד...
Bottom