היי!
לאחר בקשות ושאלות בנושא, שמח להודיע, שספר הפנטזיה האפית שלי''קצה האמונה יצא בגרסה דגיטלית!
הספר נכתב בסגנון רומח הדרקון/ מחזור שער המוות
והכותב הוא חובב המשחק מבוכים ודרקונים מגיל 12
תזכורת עלילה:
.
.." הסוף, בקרוב הכל ייתם. מילות פחד הן מסוכנות כשהן נאמרות בלחש ובחשכה, והן אסון כשאומר אותן האמיץ מכל.."
במילים אלה נפתח ספרי הראשון,'' קצה האמונה'' ,
ספר פנטזיה אפית, שמתאר עולם קרוע במלחמה אכזרית, שמגפה קטלנית מכה בו, ושהאל היחיד עליו יכלו בני האנוש להשען עליו, דועך, מתפוגג.
תוכלו להתרשם ולרכוש בלינק:
בנוסף אני מצרף סקירות על הספר, של Yishay Koren , Eviatar Zilberman Riki Kitaro
תודה!!
לאחר בקשות ושאלות בנושא, שמח להודיע, שספר הפנטזיה האפית שלי''קצה האמונה יצא בגרסה דגיטלית!
הספר נכתב בסגנון רומח הדרקון/ מחזור שער המוות
והכותב הוא חובב המשחק מבוכים ודרקונים מגיל 12
תזכורת עלילה:
.
.." הסוף, בקרוב הכל ייתם. מילות פחד הן מסוכנות כשהן נאמרות בלחש ובחשכה, והן אסון כשאומר אותן האמיץ מכל.."
במילים אלה נפתח ספרי הראשון,'' קצה האמונה'' ,
ספר פנטזיה אפית, שמתאר עולם קרוע במלחמה אכזרית, שמגפה קטלנית מכה בו, ושהאל היחיד עליו יכלו בני האנוש להשען עליו, דועך, מתפוגג.
תוכלו להתרשם ולרכוש בלינק:
קצה האמונה - ספרי ניב
"המינוטאורים חזקים, רבי עוצמה, בעלי כוח כישוף נורא ומעוות," המשיך אלנור, "ואנחנו סובלים, אנחנו מאבדים, אנחנו מתים. אבל לנו יש אמונה, יש לנו את האל. ולכן, תאלוס, בסופו של יום, אנחנו נביס אותם." אלנור טפח על כתפו של הקצין ועזב, שריונו חורק ונוקש וכמו מהדהד באוהלו של המפקד. תאלוס נותר לבדו. אתה...
bit.ly
בנוסף אני מצרף סקירות על הספר, של Yishay Koren , Eviatar Zilberman Riki Kitaro
ספרי מד"ב ופנטזיה למכירה, מסירה או החלפה | אז Eviatar Zilberman הקדים אותי בכמה שעות, אבל גם אני כתבתי סקירה על אותו הספר | Facebook
אז Eviatar Zilberman הקדים אותי בכמה שעות, אבל גם אני כתבתי סקירה על אותו הספר. )-:< **הסקירה השבועית: קצה האמונה / אייל סבג** כשנסעתי לתחנת רכבת השלום לפגוש את Eyal Sabag בשביל לקנות ממנו את...
www.facebook.com
ספרי מד"ב ופנטזיה למכירה, מסירה או החלפה | סקירה לספר קצה האמונה של Eyal Sabag | Facebook
סקירה לספר קצה האמונה של Eyal Sabag! את אייל הכרתי פה בקבוצה כשהוא פרסם שהוא מוציא לאור סוף סוף את ספרו הראשון שהוא כותב כבר 2 עשורים. הייתי אז לפני גיוס לעוד מילואים (סבב 4). אייל הבטיח שהספר יגיע...
www.facebook.com
ספרי מד"ב ופנטזיה למכירה, מסירה או החלפה | קצה האמונה- אייל סבג | Facebook
קצה האמונה- אייל סבג חלומות דרכם להתגשם.. הנה אייל מגשים חלומו, מזכיר לי המשחקים האינסופיים של Ziv Kitaro Nir Kitaro ספר מצויין, מרתק, לקרוא…. חלק ראשון אלנור כהן גיבור ומופלא בעל כוחות מופלאים,...
www.facebook.com