• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

מהדורה 5 חדשות הכרוז ספר החוקים לשחקן 2024 ודף הדמות זמינים עכשיו ב-D&D Beyond

דף הדמות המעודכן של מבוכים ודרקונים 5 זמין עכשיו להורדה באתר D&D Beyond
במפתיע, זה הפעם הראשונה שהם עדכנו את דף הדמות מאז 2014. אני אוהב את זה שעכשיו המיומנויות הן מתחת לתכונות, זה הרבה יותר קל. גם העיצוב הוא אחלה בעיניי. נראה שרוב המידע זמין ונגיש.
העמוד השני, שרובו רשימת לחשים, פחות מלהיב - אם כי זה תמיד בעייה של מבוכים ודרקונים. יש כל-כך הרבה לחשים בשיטה, וכל מטיל לחשים מכיר 10-20 לחשים בכיף, שזה דורש הרבה מקומות.
אחד הדברים שאני אוהב בפאת'פיינדר בעולמות פראיים, שעשו עבודה מדהימה וצמצמו 330 לחשים לערך, ל-60 כוחות, באמצעות מתאמים. חוסך כל-כך הרבה כאב ראש (וגם מקום בדף הדמות ובספר)

אם אתם מנויים ברמת Master Tier ב D&D Beyond, אתם יכולים להוריד עכשיו את ספר החוקים החדש של מבוכים ודרקונים 5 בגרסת 2024!
זה בתנאי שביצעתם הזמנה מוקדמת.
אם אתם ברמת Heroic Tier (אין לי מושג מה ההבדלים), זה יהיה זמין לכם ב-10 בספטמבר, וזה יהיה זמין לציבור הרחב ב-17 בספטמבר.

לא ראיתי אם חנויות משחק מקומיות (FLGS) גם קיבלו גישה מוקדמת לספרים החוקים לשחקן מהדורה 5 2024... עד היום זו הייתה אחלה מדיניות של מכשפי החוף. לא ראיתי אם זה ממשיך גם לגרסת 2024.

חזרה