פורומים
הודעות חדשות
חיפוש בפורומים
מה חדש
הודעות חדשות
פוסטי פרופיל חדשים
משתמשים
משתמשים רשומים
מי מחובר
אתר הפונדק
הפונדק הוצאה לאור
כנס דרקוניקון
התחברות
הרשמה
מה חדש
חיפוש
חיפוש
חיפוש בכותרת ההודעה בלבד
מחבר/ת ההודעה:
הודעות חדשות
חיפוש בפורומים
תפריט
התחברות
הרשמה
התקן את האפליקציה
התקנה
הצטרפו לפורום הפונדק
שלום וברוכים הבאים לפונדק, האתר המוביל בעברית על משחקי תפקידים, משחקי לוח, מיניאטורות, מדע-בידיוני ועוד.
אחרי ההרשמה תוכלו לפרסם הודעות, לשלוח ולקבל הודעות פרטיות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!
הרשמה
/
התחברות
פורומים
משחקי תפקידים
משחקים מקוונים ורשומות
[סטארפיינדר] מכונות אבודות- עץ משחק [4\4]- תם ונשלם.
JavaScript חסום. בשביל חווית גלישה טובה יותר, יש לאשר את JavaScript בדפדפן שלך.
את/ה משתמש/ת בדפדפן ישן, וייתכן שהוא לא יציג את האתר הזה או אתרים אחרים כראוי.
כדאי לך לשדרג או להשתמש ב
דפדפן אחר
.
תגובה לנושא
תוכן ההודעה
<blockquote data-quote="Darki" data-source="post: 723230" data-attributes="member: 9440"><p>אם נולין היה נראה מוזר כחבר ביחידת מאבטחים,אז טאק אפילו יותר.למרות שהיסוקי הקטן היה חמוש בכבדות,עצמותיו הקטנות וגופו הזעיר לא נראו כמי שיוכלו להוות איום.כבר באימון הראשון שמתם לב לאופיו הדברני של טאק.הוא דיבר ודיבר ודיבר,ושום דבר לא יכל למנוע ממנו להגיד מה שיש לו בראש.אף על פי כן,טאק אהב לעזור,ולא פעם הפתיע את החיילים האחרים בידע הצבאי שלו.</p><p></p><p>למרות מבנהו הקטן,טאק התגלה כזריז ביותר ובעל כישרון צליפה עילאי.הוא יכל לפגוע במטרה נעה ממרחק 50 רגל(!).אף על פי כן,הוא בכול זאת היה חלש במיוחד,ובקרבות פנים אל פנים לא הצליח לעמוד מול בני האנוש והלאשונטות הגדולים.חדי העין מביניכם שמו לב שטאק צולע ברגל שמאל.בכול פעם ששאלו אותו הוא סירב לדבר על הפציעה,כמו כן כול חייו.הוא מעולם לא חשף פרטים על עברו,ולמרות שהיה מאוד שמח וידידותי,משהו היה חסר בעיניו.עיניו נראו כדם,ונראה כאילו שום רגש לא ניבט מעינים אלה.</p><p></p><p>מלבד כושר הצלפות שלו,אשר עלול להיות לא שימושי בתור מאבטח,טאק התגלה כאסטרטג מבריק,בעיקר בסימולציות שבהם היה על הקבוצה למצוא את הנתיב הבטוח ביותר עבור הלקוח.במהלך בדיקה פסיכולוגית משותפת,שבה עליכם היה לצייר ציור,טאק צייר הר,מוקף בג'ונגל,מלא במפלים,מקום הקרוי קנדראס,למלומדים שביניכם.זאת הפעם הראשונה שראיתם את היסוקי בוכה.</p><p></p><p>טאק לא אהב את רוב האחרים,והיחידה שאיתה הוא הצליח להסתדר היא שס.הלאשונטה הדברנית הייתה מאוד דומה באופייה לטאק.שניהם אהבו לדבר,ולדבר,ולדבר.נראה שהם כמעט ולא אכלו בארוחות המשותפות,וקולם נשמע גם מבעד לשאון קשקוש המזלגות והצלחות.אף על פי כן,גם לה לא סיפר טאק דבר,והיא לא יכלה לענות לשאלותיהם(הלא רבות,אבל בכול זאת) של אלה שרצו לדעת יותר עליו.</p><p></p><p>הפעם השנייה שטאק בכה,הייתה שבוע לפני סיום האימונים.הבחורים המסוקרנים,בהובלת שס,פרצו לו לתיק בעת שהוא היה במקלחת.הם מצאו בתיק תמונות של הגנרל הגדול זאהניל.לאחר חיטוט מתמשך הם מצאו בתיק תמונה של 2 יסוקים,כאשר הקטן היה בבירור טאק.הוא נראה כמו שמעולם לא ראיתים אותו,שמח וצוחק,עם מבט אמיתי בעיניים.הם מצאו בתיק עוד כמה תמונות מוזרות.של לאשונטות ובני אנוש,לבושים באותם מדים,ואת טאק,לבוש באותם מדים כמו האחרים רק עם עיטור על דשו.הם לא שמו לב לזמן,כי לפתע טאק יצא מהמקלחת.הוא הסתכל בהם,קרוב לוודאי הפעם הראשונה שהוא לא הוציא מילה,הוא ניגש אליהם בשקט,והתחיל להחזיר את התמונות לתיק.כשהוא הגיע לתמונה שלו ושל היסוקי האחר,הוא התחיל לבכות."זאת אמא שלי" הוא אמר. "חיינו אז ברחוב,היינו צריכים להיאבק על האוכל,להתחמק מהשלטונות.זאת הייתה התקופה הטובה ביותר בחיי".הוא מושך את אפו."יום אחד,השלטונות תפסו אותה.הם סילקו אותה מהעיר,ונשארתי לבד.הצלחתי לשרוד.מכרתי מחשבים מהזבל,לכנופיות,והסתדרתי.אך מעולם לא בכיתי יותר.יום אחד,קרב בין כנופיות פרצה בסמטה שבא ישנתי.פיצוץ פגע ברגלי,והתעלפתי.הפעם הבאה שבה התעוררתי הייתה בביתו של לאשונטה",הוא מרים את התמונה של זאהניל."זה הוא.האבא המאמץ שלי.הוא לימד אותי את כול מה שאני יודע.אסטרטגיות - ממנו,למדתי ממנו להיות לוחם".הוא מגחך בעצבות."איזה צבוע הייתי אז,הלכתי לצבא שלקח ממני את אימי.התקבלתי אליו,רק בגלל התואר של אבי,ומשם אני כבר לא זוכר".הוא מחייך.מוציא את התמונות של הבחורים במדים."אלא היחידה שלי.הובלתי אותם למסתור של כנופיה,ואחד מהם זרק רימון,אני לא זוכר מי.הפיצוץ היה נורא.מאות גופות,דם.אני בעצמי לא שמעתי כלום.ואז הבטתי לשמיים,ונדרתי לעזוב את המקום.קיבלתי עיתור גבורה,אך הלב שלי לא היה שלם,והנדר היה בעתו."</p><p>טאק קם:"מאז,החלטתי לנדוד.נדדתי בעולם,והגעתי למקומות שמעולם לא חלמתם עליהם.יום אחד,שמעתי זוג אנשים מדברים על ספינה לעולם היסוקים,אקיטון.טלפון קצר לאבא שלי,והתקבלתי לפה מיד.וזהו סוף הסיפור".הוא מתקרב למיטה,והולך לישון.</p><p></p><p>מאז,יחסו של טאק השתנה.הוא מיעט לדבר,אך כשהוא דיבר,זה לא היה ההערות הציניות הרגילות.אלא היו דיבורי תמיכה,דיבורי עניין,דיבורי אסטרטגיה.טאק התחיל להתייחס לעבודה ברצינות,אך נראה שהכול עדיין לא נפתר.עיניו עדיין לא הראו ניצוצות.גופו לא הביע רגשות.</p><p></p><p>מסתורין אחד נותר לגבי טאק.בעת קרב אימון במים,שכבה של פודרה נפלה מטאק,וחשפה צלקת לבנה על עינו הימנית.כאשר שאלו אותו בנוגע לצלקת,הוא חייך.הפעם הראשונה שהחיוך גם ניבט מעיניו."טוב,הסיפור הזה יצטרך לחכות לפעם אחרת!"</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Darki, post: 723230, member: 9440"] אם נולין היה נראה מוזר כחבר ביחידת מאבטחים,אז טאק אפילו יותר.למרות שהיסוקי הקטן היה חמוש בכבדות,עצמותיו הקטנות וגופו הזעיר לא נראו כמי שיוכלו להוות איום.כבר באימון הראשון שמתם לב לאופיו הדברני של טאק.הוא דיבר ודיבר ודיבר,ושום דבר לא יכל למנוע ממנו להגיד מה שיש לו בראש.אף על פי כן,טאק אהב לעזור,ולא פעם הפתיע את החיילים האחרים בידע הצבאי שלו. למרות מבנהו הקטן,טאק התגלה כזריז ביותר ובעל כישרון צליפה עילאי.הוא יכל לפגוע במטרה נעה ממרחק 50 רגל(!).אף על פי כן,הוא בכול זאת היה חלש במיוחד,ובקרבות פנים אל פנים לא הצליח לעמוד מול בני האנוש והלאשונטות הגדולים.חדי העין מביניכם שמו לב שטאק צולע ברגל שמאל.בכול פעם ששאלו אותו הוא סירב לדבר על הפציעה,כמו כן כול חייו.הוא מעולם לא חשף פרטים על עברו,ולמרות שהיה מאוד שמח וידידותי,משהו היה חסר בעיניו.עיניו נראו כדם,ונראה כאילו שום רגש לא ניבט מעינים אלה. מלבד כושר הצלפות שלו,אשר עלול להיות לא שימושי בתור מאבטח,טאק התגלה כאסטרטג מבריק,בעיקר בסימולציות שבהם היה על הקבוצה למצוא את הנתיב הבטוח ביותר עבור הלקוח.במהלך בדיקה פסיכולוגית משותפת,שבה עליכם היה לצייר ציור,טאק צייר הר,מוקף בג'ונגל,מלא במפלים,מקום הקרוי קנדראס,למלומדים שביניכם.זאת הפעם הראשונה שראיתם את היסוקי בוכה. טאק לא אהב את רוב האחרים,והיחידה שאיתה הוא הצליח להסתדר היא שס.הלאשונטה הדברנית הייתה מאוד דומה באופייה לטאק.שניהם אהבו לדבר,ולדבר,ולדבר.נראה שהם כמעט ולא אכלו בארוחות המשותפות,וקולם נשמע גם מבעד לשאון קשקוש המזלגות והצלחות.אף על פי כן,גם לה לא סיפר טאק דבר,והיא לא יכלה לענות לשאלותיהם(הלא רבות,אבל בכול זאת) של אלה שרצו לדעת יותר עליו. הפעם השנייה שטאק בכה,הייתה שבוע לפני סיום האימונים.הבחורים המסוקרנים,בהובלת שס,פרצו לו לתיק בעת שהוא היה במקלחת.הם מצאו בתיק תמונות של הגנרל הגדול זאהניל.לאחר חיטוט מתמשך הם מצאו בתיק תמונה של 2 יסוקים,כאשר הקטן היה בבירור טאק.הוא נראה כמו שמעולם לא ראיתים אותו,שמח וצוחק,עם מבט אמיתי בעיניים.הם מצאו בתיק עוד כמה תמונות מוזרות.של לאשונטות ובני אנוש,לבושים באותם מדים,ואת טאק,לבוש באותם מדים כמו האחרים רק עם עיטור על דשו.הם לא שמו לב לזמן,כי לפתע טאק יצא מהמקלחת.הוא הסתכל בהם,קרוב לוודאי הפעם הראשונה שהוא לא הוציא מילה,הוא ניגש אליהם בשקט,והתחיל להחזיר את התמונות לתיק.כשהוא הגיע לתמונה שלו ושל היסוקי האחר,הוא התחיל לבכות."זאת אמא שלי" הוא אמר. "חיינו אז ברחוב,היינו צריכים להיאבק על האוכל,להתחמק מהשלטונות.זאת הייתה התקופה הטובה ביותר בחיי".הוא מושך את אפו."יום אחד,השלטונות תפסו אותה.הם סילקו אותה מהעיר,ונשארתי לבד.הצלחתי לשרוד.מכרתי מחשבים מהזבל,לכנופיות,והסתדרתי.אך מעולם לא בכיתי יותר.יום אחד,קרב בין כנופיות פרצה בסמטה שבא ישנתי.פיצוץ פגע ברגלי,והתעלפתי.הפעם הבאה שבה התעוררתי הייתה בביתו של לאשונטה",הוא מרים את התמונה של זאהניל."זה הוא.האבא המאמץ שלי.הוא לימד אותי את כול מה שאני יודע.אסטרטגיות - ממנו,למדתי ממנו להיות לוחם".הוא מגחך בעצבות."איזה צבוע הייתי אז,הלכתי לצבא שלקח ממני את אימי.התקבלתי אליו,רק בגלל התואר של אבי,ומשם אני כבר לא זוכר".הוא מחייך.מוציא את התמונות של הבחורים במדים."אלא היחידה שלי.הובלתי אותם למסתור של כנופיה,ואחד מהם זרק רימון,אני לא זוכר מי.הפיצוץ היה נורא.מאות גופות,דם.אני בעצמי לא שמעתי כלום.ואז הבטתי לשמיים,ונדרתי לעזוב את המקום.קיבלתי עיתור גבורה,אך הלב שלי לא היה שלם,והנדר היה בעתו." טאק קם:"מאז,החלטתי לנדוד.נדדתי בעולם,והגעתי למקומות שמעולם לא חלמתם עליהם.יום אחד,שמעתי זוג אנשים מדברים על ספינה לעולם היסוקים,אקיטון.טלפון קצר לאבא שלי,והתקבלתי לפה מיד.וזהו סוף הסיפור".הוא מתקרב למיטה,והולך לישון. מאז,יחסו של טאק השתנה.הוא מיעט לדבר,אך כשהוא דיבר,זה לא היה ההערות הציניות הרגילות.אלא היו דיבורי תמיכה,דיבורי עניין,דיבורי אסטרטגיה.טאק התחיל להתייחס לעבודה ברצינות,אך נראה שהכול עדיין לא נפתר.עיניו עדיין לא הראו ניצוצות.גופו לא הביע רגשות. מסתורין אחד נותר לגבי טאק.בעת קרב אימון במים,שכבה של פודרה נפלה מטאק,וחשפה צלקת לבנה על עינו הימנית.כאשר שאלו אותו בנוגע לצלקת,הוא חייך.הפעם הראשונה שהחיוך גם ניבט מעיניו."טוב,הסיפור הזה יצטרך לחכות לפעם אחרת!" [/QUOTE]
הוספת ציטוטים...
אימות
מהי בירת ישראל
שליחת תגובה
פורומים
משחקי תפקידים
משחקים מקוונים ורשומות
[סטארפיינדר] מכונות אבודות- עץ משחק [4\4]- תם ונשלם.
חדש בפורום:
* יש אפליקציה מגניבה לפורום הפונדק, הורידו עכשיו לטלפון ולמחשב שלכם.
* חברים בצבא של ויני? הוסיפו תמונה לפרופיל שלכם :)
פרטים בקישור
אתר זה משתמש בעוגיות על מנת ליצור חווית משתמש מותאמת אישית ולהשאיר אותך מחובר/ת במידה ונרשמת.
המשך השימוש באתר מהווה הסכמה לשימוש שלנו בעוגיות.
אישור
ראו עוד...
Bottom