אז לפני מספר חודשים יצא לי להכין את אחד המטעמים המפורסמים בממלכות הנשכחות, מוגש בפאבים הנחשבים לאורך חוף החרב, הלא הוא "נזיד הנוודים" - The Traveler's Stew.
מדובר בבשר אוסבוקו בבישול איטי של 5 שעות בבירה, עם עוד קצת ירקות, מחמם ומנחם הרפתקן שחוזר מן הכפור.
אם אתה לא אוכל אותו מכלי עץ - אתה לא עושה את זה נכון!
זאת פעם אחרונה שאני מבשל משהו כל כך הרבה זמן, אבל זה משהו מגניב שהייתי חייב לסמן עליו V
המתכון הגיע מספר מתכונים רשמי של D&D שרכשתי ומכיל עוד הבה דברים מגניבים כמו פאי שזוטונים אוהבים, לחם אלפי, פטריות שחורות של אלפים אפלים ועוד...
מדובר בבשר אוסבוקו בבישול איטי של 5 שעות בבירה, עם עוד קצת ירקות, מחמם ומנחם הרפתקן שחוזר מן הכפור.
אם אתה לא אוכל אותו מכלי עץ - אתה לא עושה את זה נכון!
זאת פעם אחרונה שאני מבשל משהו כל כך הרבה זמן, אבל זה משהו מגניב שהייתי חייב לסמן עליו V
המתכון הגיע מספר מתכונים רשמי של D&D שרכשתי ומכיל עוד הבה דברים מגניבים כמו פאי שזוטונים אוהבים, לחם אלפי, פטריות שחורות של אלפים אפלים ועוד...