• הצטרפו לפורום הפונדק

    שלום וברוכים הבאים לפונדק, האתר המוביל בעברית על משחקי תפקידים, משחקי לוח, מיניאטורות, מדע-בידיוני ועוד.
    אחרי ההרשמה תוכלו לפרסם הודעות, לשלוח ולקבל הודעות פרטיות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

    הרשמה / התחברות
  • בואו להנחות משחק בדרקוניקון - ההרפתקה עלינו!
    צוות המשחקים שלנו ישמח לסייע לכם להריץ הרפתקאה בכנס וגם לספק לכם הרפתקאות מוכנות ממגוון שיטות, פרטים בנושא.

מוות עגום - עץ משחק

rui

The Storyteller Archmage
צוות הפורום
בצבא של ויני
ממלכה -

IN
"הוא השיג אישורים מואנדאגריף לפגישה איתו. אם הוא בעל השפעה כל כך רבה שהוא מסוגל להשיג פגישה שכזאת, אני חושב שיש לנו סיכוי נאה. לואנדאגריף יש קשרים עם הקיסרות, ויהיה לו קל לארגן לנו פגישה עם הקיסר. אופטימיות זאת לא מילה רעה, אתה יודע" הוא מחייך ברפיון. "יש לך קשרים עם המלך עצמו, אלרניר? אולי נוכל להשתמש בזה".

עמים חופשיים (אסיד) -

IN
אילת'רין נבהל, וטוב היה שמארו החזיק את החץ, אחרת הוא היה משחרר אותו.
"עין-חבושה מחזיק את אבא שלי ואת השאר שבויים. אני פוחד לחייהם, אבל אני לא רוצה לשחרר חץ סתם. גם אם אני הורג את הממזר, האחרים עלולים לנקום ולחסל את האלפים... אני שמעתי קולות קרב ומיד באתי לפה, אבל הגעתי מאוחר מדי, כשהם כבר היו קשורים. מצאתי את הבחור הזה מסייר, אז טיפלתי בו" הוא מחווה אל עבר אחד העצים, ומארו שם לב שגופה נמצאת בין השיחים, מוסתרת היטב תחת עוד שכבות של עלים ומעט לכלוך. הוא לא היה שם לב לכך אם אילת'רין לא היה מכוון אותו. "השאר בסדר? הם יגיעו?"
 

yellow_acid

פונדקאי ותיק
עמים (רוי)
"הם רצו קדימה בדרך הראשית, אני התפצלתי בשביל לחפש אותך. מה הוא מקשקש לאלפים על אוצר? אתה מבין מה הוא רוצה?
כמה מהם ראית כבר?"
 

rui

The Storyteller Archmage
צוות הפורום
בצבא של ויני
עמים חופשיים (אסיד) -

IN
"הוא מנסה לגלות אם אנחנו מחביאים כסף. בקרוואן הזה יש רק צידה ונשקים לחזית. כסף לא יעזור לחיילים" הוא רוטן. "יש עוד שניים בשיחים מאחורה, קשתים. ויש לו עוד ארבעה שומרי ראש. שנחכה שארדאן יסתער קדימה? אני בכלל לא יודע אם הוא הגיע".
 

מרתוס

פונדקאי ותיק
בצבא של ויני
"אופטימיות היא לא מילה גסה, אבל אופטימיות יתר עלולה להוביל לסיכונים מיותרים ולבזבוז זמן ומשאבים יקרי ערך.
אני לא רואה סיבה ליצור קשר עם המלך. אם בלרוט ייפגש איתו הוא יוכל להציג לו את כל התוכניות שהוא רק ירצה. אני באופן אישי לא מתכוון לנסות לשכנע את המלך לתת עוד זכויות וכוח לאדם שאני מכיר רק על פי מוניטין."
 

yellow_acid

פונדקאי ותיק
עמים - רוי

מארו מהנהן לאילתרין "אם יתחיל קרב, עזור לנו. בנתיים, שמור על חשאיות"
אז, מארו יוצא מהעצים אם ידיים מורמות כלפי מעלה. "אין כאן אוצר, ראזין" הוא אומר בתקיפות. "שחרר את האלפים האלו, קיבלתם את מה שרציתם. אין סיבה שנלחם."
 

העוג הברברי

פונדקאי ותיק
בצבא של ויני
העמים החופשיים (רוי)-
In
אני מסמן לרוגאר בשקט. נתפוס ונחנוק את השודד בחשאיות ונציל את האלף.
Out
אני לא בטוח אם לגלגל משהו או לעשות משהו כזה, אז תגיד לי מה לעשות.
 

rui

The Storyteller Archmage
צוות הפורום
בצבא של ויני
ממלכה -

IN
"הוגן" אומר הילמאר כשהם מגיעים לשערים. "אנחנו יכולים ללכת ברגל. שביל המלך מוביל אל האזור שבו הוא נעלם. אני מאמין שנמצא אותו שם" הוא עובר ליד השערים, איפה שאדם לבוש במדי צבא עומד מעל ארגז. "הצטרפו היום! המלך קורא לכם! תהילה, עושר, אומץ ונאמנות הם מה שמצפים לכם! אחווה והגנה על המשפחה, הבית והארץ שלכם! על הממלכה שלכם! בואו והצטרפו, כך קורא הוד מעלתו, ריקן קראנדאן! הילחמו ברשע של לורד אנאראק!" ליד האיש יש עמדות גיוס ותורים ארוכים. "מעודד" אומר הילמאר.

OUT
להריץ או שיש לכם משהו לומר/לעשות?

עמים חופשיים (עוג) -

IN
נראה שמארו טאק יוצא מן השיחים ברגע המושלם בכדי שתהיה הסחה לשומרים. ידיו מורמות מעלה, והוא מסתכל על השודד עם העין האחת. "אין כאן אוצר, ראזין" הוא אומר בתקיפות. "שחרר את האלפים האלו, קיבלתם את מה שרציתם. אין סיבה שנלחם."
"המזל מברך 'תנו" אומר רוגאר בלחש בזמן שהם מתקדמים אל השומר המבודד.
"מי אתה לעזאזל?" עונה לו ראזין, "ומי אתה שתאמר לי מה לעשות? האלפים האלה מחביאים אוצר, אני יודע את זה, ואני מתכוון לברר איפה הוא. אני לא יוצא מכאן בידיים ריקות" הוא אומר בזמן שהשומרים נדרכים, כולם מסתכלים על מארו וראזין.

META
גלגל לי התגנבות. יש לך +5 מההסחה של מארו טאק.

עמים חופשיים (אסיד) -

IN
ראזין נראה המום ממארו. השומרים נדרכים בתקיפות, אך בזווית עיניו מארו רואה זוג דמויות חולפות בחרש בקצה המחנה. הוא לא בטוח אם הם חברים או אויבים.
"מי אתה לעזאזל?" עונה לו ראזין, עדיין מופתע. "ומי אתה שתאמר לי מה לעשות? האלפים האלה מחביאים אוצר, אני יודע את זה" הוא דורך על רגלו של האלף הזקן. "ואני מתכוון לברר איפה הוא. אני לא יוצא מכאן בידיים ריקות".
 

yellow_acid

פונדקאי ותיק
עמים רוי
מארו מחייך לעברם בבוז, מניח ששני הדמויות הם האלף והגמד שהלכו מהדרך השניה ומקווה שהם יגיעו בזמן, אם יהיו צרות.
"למה אתה חושב שהם יעבירו אוצר לחיילים בחזית? האם אתה כ"כ פתי שאתה מאמין לכל מילה שואנדאגריף אומר לך? זה בהחלט לא מתאים לך."
 

העוג הברברי

פונדקאי ותיק
בצבא של ויני
העמים החופשיים (רוי)-
In
אדראן הולך מאחורי האיש ומניח יד משוריינת על פיו מאחורי גבו. "שקט..." הוא לוחש לו ואז מהדק את האחיזה עד שבן האנוש מתעלף.
Meta
התגנבות: 16+ 5 (הסחה)+ 3 (חצי דרגה)- 2 (שריון)=22, אם גם המחסר מגן שלי משפיע (למרות שאני לא לובש אותו) אז 20
 

rui

The Storyteller Archmage
צוות הפורום
בצבא של ויני
עמים חופשיים (אסיד) -

IN
"מאיפה אתה מכיר אותי?" שואל ראזין בכעס. "ואנדאגריף הוא לורד אלפי. אם הוא היה שולח אותנו לבזוז קרוואן, זה לא היה בלי סיבה. והסיבה היא תמיד כסף" הוא הולך בשחצנות קרוב יותר אל מארו טאק. "עכשיו תיכנע, זר, או שהבחורים שלי מורידים אותך ברגע".

עמים חופשיים (עוג) -

IN
"מאיפה אתה מכיר אותי?" נשמע קולו של ראזין וקול הליכה. רחוק מארדאן, תודה לאלים.
בן האנוש מתעלף בידיו של ארדאן. רוגאר מתקדם בזהירות ומשחרר כמה מהאלפים. "צאו מ'פה" הוא לוחש להם, בזמן שהם זוחלים את דרכם עמוק יותר אל היער. "אלי" לוחש הלוחם בשקט לאלפים. למרות שהם נראים מאויימים, אין להם ממש ברירה אחרת.
"אנחנו יכולים להמשיך ככה כל המחנה או להסתער, ארדאן. אני חושב להסתער - אם נ'חנו נמשיך ויתפסו אותנו, אין לנו סיכוי להציל את השאר לפני שהם הורגים אותם. עדיף שיתרכזו בנו, לא בהם"

ממלכה -

IN
דרך המלך מובילה אותם הרחק מהעיר, בערך חצי יום הליכה. הם חלפו על אזור הקרב הגדול, שנוקה כבר מגופות אך לא מבורים באדמה, דם בכל מקום וחלק מהריסות החומה והשער שעוד שכנו קרוב לעיר מבואו של הדרקון.
לאחר ההליכה, הם מגיעים לדרך אשר שוכן יער לצידה. חלק גדול מן היער נכרת, כנראה בכדי לשמש למלחמה. אך הם שמים לב למשהו מוזר... בתוך היער, באופק, ישנה בקתה. עשן יוצא מארובתה.
"הנה המלווה בריבית" אומר הילמאר בזמן שסיד ואלרניר מסתכלים עליו בהפתעה. "חשבתם שאני אומר את האמת ליד הטיפוס הזה?" הוא מחווה בראשו אל כיוון הבירה. "אז אמרתי לורד בולדווין. לא. חבר שלי התעסק עם מלווה בריבית, והטיפוס הזה פה חכם. הוא שוכן מחוץ לעיר, במקום מבודד שבו אי אפשר לקרוא לעזרה. יש סיבה שלא לקחתי שכירי חרב. אני שוקל לעשות עצמינו כאנשים שחייבים לו. הוא לא אמור לסרב לכסף, וברגע שנהיה בבקתה נוכל לתחקר אותו בלי הפרעות".
 

yellow_acid

פונדקאי ותיק
עמים רוי

מארו צוחק בבוז.
"ראשית, קבוצה כה עלובה של שומרים לא תצליח להתמודד מולי, אפילו עם הגיבוי של שני הקשתים הפחדנים שלך שמסתתרים בשיחים" כשמארו אומר את המילים שני הקשתים הוא מסתכל בבוטות אל עבר השיחים בהם אילתרין סימן לו שנמצאים הקשתים.
"עכשיו, אני מציע לך לשמוע את מה שיש לי לומר לך.
ואנדאגריף החליט להגמור איתך את הסיפור, הוא ראה שכבר משכתם יותר מידי תשומת לב במחנה האלפי, ונשלחה פלוגה לתפוס אותכם, והוא ממש לא רוצה שיכולו לקשר את המעשים שלכם אליו. לכן הוא שלח אותי. לחסל אותכם לפני שהפלוגה תגיע, ולהשתיק אתכם אחת ולתמיד. השיירה הזאת היתה פיתיון. כמו שאמרתי, אין שום היגיון בלשלוח אוצר לשדה קרב.
המזל שלך הוא, שאני לא רואה את עצמי משועבד לואנדאגריף הנבלה הזה, כי אני יודע שהוא תכנן להפתר גם ממני אחרי שאני אגמור איתכם, אז אני מגיע אליך עם הצעה אטרקטיבית יותר: שתפו איתי פעולה. אתה היתה מתנקש בצבא של הנביא, לי יש כישורים לא רעים בעצמי. נוכל לעשות הרבה יחד.
הצעתי אותו דבר למינוטאור היקר שלכם קודם, הוא סירב וניסה להלחם בי, אז הוא וכל השותפים שלו מתים עכשיו, חבל. זה היה ביזבוז של זמן יקר שבו הפלוגה שנשלחה מהמחנה האלפי מתקדמת לעברינו. אבל אני לא דואג, עדיין יש לנו זמן, ואני יודע שאתה יותר חכם ממנו.
אני נותן לך בחירה בין חיים לבין מוות, צריך להיות שור טיפש בשביל לבחור באפשרות השניה.
אז, מה אתה אומר?" מסיים מארו, ומסתכל בביטחון הישר בעיניו של ראזין. מחכה לתשובה.
 

מרתוס

פונדקאי ותיק
בצבא של ויני
אלרניר עוצר, קולו חשדני.
"ואיזה חלק ממה שאמרת כן אמת?
האם אתה חושב שהמלווה בריבית חטף את חברך מכיוון מכיוון שהוא לא שילם את חובו?"
 

rui

The Storyteller Archmage
צוות הפורום
בצבא של ויני
עמים חופשיים -

IN
ראזין שוקל את ההצעה בכובד ראש. "בסדר" הוא אומר בסופו של דבר. "אבל אני והבנים שלי לא מקבלים פקודות מרכי לב. אם אתה לא יודע להנהיג, תצפה למצוא את הגרון שלך חתוך בבוקר. בנים, הולכים!" הוא צועק אל האנשים שלו, שמסתדרים בשורה מאחורי ראזין. "תנהיג תדרך".

ממלכה -

IN
"כן. כבר אמרתי לו שאני מוכן לשלם בעבורו, אבל הוא לא הסכים. גאווה טיפשית, אם אתה שואל אותי. רציתי להיפגש עם המלווה כדי לשלם בלי לשאול אותו, אבל לא קיבלתי ממנו או מארנוס מכתב כבר הרבה זמן. אני חושש שהם נפגשו ביניהם, ושארנוס אולי ביקש עוד זמן או הביא לו רק חלק מהסכום... ושזה פגע בו. אני מקווה שזה לא מאוחר מדי".
 

yellow_acid

פונדקאי ותיק
עמים
מארו מחייך
"החלטה נבונה, ראזין. קחו ציוד הכרחי מהשיירות כאן, ונסתלק. עזבו את האלפים לנפשם"
מארו ניגש במהירות אל אחד מקרונות האספקה ואוסף מהר מכל הבא ליד, בעיקר מהיין האלפי. בדרך הוא מגניב קריצה אל מיקומו של אילת'רין כמסמן לו שניתן לסמוך על מה שהוא עושה. לאחר כחצי דקה הוא שואג "קדימה, זזים!" ומתקדם אל עבר אילת'רין עם החבורה.
כאשר מגיעים אליו מארו מסמן לכולם להיות בשקט ולהתקדם יחד עם אילת'רין. כשמתרחקים ממרחק שמיעה מאזור הכירכרות, מארו מתחיל לדבר.
"יש משהו אחד שחסר בתוכנית שלנו.
אם נעלם ככה, יחפשו אחרינו. אני רוצה להגיע להסדר עם מי שנשלח לרדוף אחרינו. אנחנו ניתן לו את כל המידע שהוא צריך, ובתמורה הם ידווחו שכולנו מתנו בקרב, ככה ואנדאגריף והמשמר ירדו לנו מהגב ונוכל להתחיל נקיים.
אם זה מוסכם עליכם, אילת'רין יצא עכשיו לקרוא לקבוצה שנשלחה לחסל אתכם. הוא יעשה זאת ככה שיראה לאלפים מהשיירה שהם אכן רודפים אחרינו, אבל אז נגיע איתם להסדר."
 

גאלאן

פונדקאי ותיק
צוות הפורום
"אל תדאג אלרניר, נוכל לדעת במה הוא שיקר לנו כשנסיים עם הסיפור. להכנס, לצאת, הכל חלק. נהיה בדרך חזרה עוד לפני שתספיק לשאול את הילמאר חצי מהשאלות שלך"
 

rui

The Storyteller Archmage
צוות הפורום
בצבא של ויני
עמים חופשיים -

IN
"שיהיה. אני לא חייב לכלב הזה דבר, הא? מתכנן להרוג אותי ככה..." ראזין אומר בעוד הוא צועד. "אילת'רין, שמע אותי, מי שלא תהיה!" הוא צועק אל החורשות. "ואנדאגריף הוא בוגד מסריח! אמר לנו לקחת את כל האלפים בשבי ולבוא אליו איתם, בתמורה לאלף מטבעות זהב על כל אלף חי שנביא! בפעם הבאה, תבחרו את הלורדים שלכם טוב יותר. איש הקשר שלו, ריסיל, מחכה במבצר הקרוב, מבצר לב-עץ. תמצא אותו שם, הוא אלף קירח וצעיר עם גלימות בצבע ארגמן. בהצלחה, ותן לו איזה חץ טוב בגרון, הא?" הוא יוצא לעקוב אחרי מארו, יחד עם האנשים שלו.

ממלכה -

IN
הילמאר מוביל אותם אל הבקתה בשקט. "היא נראית קטנה מדי לחוטף, אולי יש רשת מערות תת קרקעית, או מרתף סודי..." הוא ממלמל לעצמו. "סיד, אתה מסוגל לפרוץ את המנעול?" הוא שואל כשהם מגיעים לדלת בדממה.

META
כל אחד לגלגל התגנבות בבקשה. סיד, אם אתה מנסה לפרוץ את המנעול, גלגל לי גם פריצה.
 
Top Bottom