עושה סיפתח!
ציפיות כשחקן – ברגע שיתאפשר
1. מצפה לחזור למשחקי הקבוצה של ימי שני, בהנחיית
H
Hugh , עם מבוך-העל "
מצודת השני", ובשיטה של
עודרגה. בחודש ספטמבר הצלחנו להגיע לקומה 2- של המבוך ולהתבחבש בה קצת, והדמויות... קיבלו... עודרגה.
עכשיו שני שחקנים במילואים ואחד עם קרובים בקיבוצים שהותקפו במערב הנגב, אז לא לחלוטין ברור מתי נחזור לשחק, אבל כשנחזור אני אשמח, ובינתיים רק מנסה להרים את המוראל הקבוצתי של חבורת דמי-הדרקון דכל אחד מהם בצבע אחר וכולם עושים התקפות משולבות כמו איזה סופר סנטאי (אני משחק את
Zackedstyx Tayloriark. לידיעת
liorgonen3 . גו גו פאואר דרגון!)
2. לפני החגים שוחחתי עם מישהו על משחק The One Ring מקוון, אבל כרגע זה קצת בלימבו. נמתין ונראה.
ציפיות כמנחה - ברגע שיתאפשר
1. "עליית שרי הרונות" בפאת'פיינדר פראי!
החבורה קרובה לסיים את החלק השני של "
נקמה בוערת", אבל השחקן של קאזומן האלף הברברי במילואים, ועל הבית שלי ושל זוגתי (השחקנית של נפוליטנה המזמנת עם הסיידקיק עוף החול אילומינה) והבית של השחקנית של תרזה הנזירה בת המחצית יורים רקטות לפעמים, אז קצת קשה להיפגש פיזית. בינתיים מרימים מוראל בקבוצת הוואטסאפ!
2. עדיין זומם להריץ מתישהו את "סוחרי הדם נגד הפיראטים של כוכב Q" – משחק חד"פ מבריק של
The Time בשיטה Scum and Villiany.
פרויקטים:
הדבר היפה בכתיבה זה שאני יכול לעשות אותה גם כשאני לא נפגש עם הקבוצה למשחק.
1. ממשיכים את העבודה על יעדי ההרחבה של
יותר פאת'פיינדר, יותר פראי!
אני אתן למו"ל
The oldman לחשוף מה שהוא רוצה כשיוכל לחשוף, אבל אני כן אגיד שיש שם חפיסות קלפי דמות.
2. עוד משהו בהקשר של האיש הזקן – בעקבות
דיון שהוא פתח על עולמות פראיים בחלל, החלטתי להוציא מהמגירה הרפתקה שכתבתי לפני כמה שנים טובות לשיטה "כוכבים אין-ספור" וליצור לה גרסה מורחבת ומשופרת לעולמות פראיים. את ההרפתקה המקורית בכלל לא הצלחתי להגיע להריץ בעצמי, אבל כמה מנחים אחרים כן הריצו אותה וחלקם חזרו אליי עם ביקורות ורעיונות (בעיקר
golan2072 ו
אלעד הן ), ואני עובד להפוך אותה לנגישה יותר למנחים חדשים וגם להרחיב אותה למשהו של כמה מפגשים.
קריאה:
חילקו לאחרונה הרבה שיטות בחינם! עכשיו יש לי את ואסן ואת כלתו של כחול הזקן לקרוא.