1. אם חבר שלי יאשר עד יום שלישי, מריץ Tyranny of Dragons לכמה חברים. לצערי, כל השחקנים בקמפיין הקודם (זה שהיה אמור להיות סשן עם ינשודוב ומערה ביער), פרשו.
2. משחק בקמפיין בחוג (של 20 טבעי, לא מהחוגים שכולם אוהבים להשמיץ) שבו אנחנו עוברים לפייוויילד עם אלפית מיערות וולאר (בForgotten Realms) כדי להרוג את ה Wicked (נראה לי ככה קוראים להן? איזה 3 מכשפות מרושעות). כרגע די מוקפא כי לכל השחקנים האחרים יש תוכניות כל שבוע.
3. מנחה משחק בעולם מערכה חדש שאני יוצר, שבו נערכת מלחמה בין דתות שליטות שרודות בעמים ושורפות כפרים "בשם האל" (כל אחת בשם האל שלה), תוך כדי שהאלפים שבים מהמערב אליו גורשו, הגמדים מתחילים לעלות חזרה אל פני הקרקע, ופשוטי העם מתחילים לפקפק באלים ובדרכיהם האלימות. כולם מסוכסכים זה עם זה, כשאיום ישן, גדול מכולם, חוזר ומאיים להשמיד הכול...
פרוייקטים:
1. מרטארה, כלומר - גרסא קצת יותר רצינית לכביש השוקו, שמציע גם כלים חדשים איך להפוך חקירת כוכבי לכת למלהיבה יותר לשחקנים.
2. בשביל חד"פים משלי, Plan Heist (כתב קטן בכוונה, אני מניח שכולם הבינו את הבדיחה). אולי אפרסם יום אחד. משחק המבוסס על רשימת מיומנויות מצומצמת, אליה מוסיפים יכולות של הארכיטיפ (כל הארכיטיפים של פושעים) ויכולות שממציאים לבד (בעצת המנחה ובגבול ההגיון). גנבתי ממלסטרה את שיטת הדירוגים, עם המון שינויים. בכללי, כל יכולת אפשר להפעיל פעם בסשן כשמשתמשים במיומנות עליה היא מבוססת. כשמגיעים למשימות הגדולות של הקמפיין (Heists), יש מכאניקה לתכנון תוכניות!