• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

מהיופי הנשגב של כיכר רוח הערביים והטירוף של רובע 'השמש השמחה': נמל רלסורם לובש צורה

הכרך הגדול של נמל ראלסום ממשיך ללבוש צורה: והפעם - תיאורים כלליים של שישה אזורים ומקומות בולטים בעיר וסביבותיה.
מהמגדל הנישא של רלינטור שמופקד על שרשרת ההגנה הגדולה של הנמל, וכיכר רוח הערביים היפיפיה והעשירה, ועד אימי רובע 'השמש השמחה' ששקע למצולות של יאוש, טירוף ודם.

ובקרוב מאד - בשורות חשובות מאד, שיעלו בפתיל נפרד וחגיגי משל עצמן :)

לינק ישיר לעדכון החדש על אזורי מפתח בנמל רלסורם

לינק לאינדקס של נמל רלסורם

עולם המערכה מלסטרה

עדכון מעניין. פותח את האופקים לתיאורים מעמיקים יותר ועיסוק בנמל ראלסורם.
לדרקונים במלסטרה יש צורה אנושית? אני לא זוכר שהיה עיסוק בזה בעבר. אני מניח שנדע עוד כשתכתוב את הערך על דרקונים.
ארמון המעיינות נשמע כמו מקום מעולה לקמפיין שלם :) מחכה לראות תיאור מפורט שלו.
יהיה מעניין לבצע מחקר מאגי על הפירות שהצמיח פסלה של ההשתקפות הצהובה. האם זה יוכל לספק רמזים לסיבות הגורל שפקד את כוהנותיה?

תודה על התגובה :)

הצורה האנושית של דרקונים והאפשרות לרומן בין דרקונית לאדם הוזכרו כאן: https://members.pundak.co.il/world/keldaria3/melestra/greyglint/kurdarang_h/lorgrit.html

אכן, ארמון המעיינות יכול להיות רקע ללא מעט הרפתקאות, אולי אפילו לקמפיין.
ורעיון מעניין העלית לגבי המחקר המאגי על הפירות והקשר בינם לבין הגורל שפקד את הכוהנות הצהובות.

הצורה האנושית של דרקונים והאפשרות לרומן בין דרקונית לאדם הוזכרו כאן: https://members.pundak.co.il/world/keldaria3/melestra/greyglint/kurdarang_h/lorgrit.html
אה, נכון. לא זכרתי את זה.
אכן, ארמון המעיינות יכול להיות רקע ללא מעט הרפתקאות, אולי אפילו לקמפיין.
ורעיון מעניין העלית לגבי המחקר המאגי על הפירות והקשר בינם לבין הגורל שפקד את הכוהנות הצהובות.
אולי ארמון המעיינות יהיה רקע להרפתקאה או קמפיין שבה הנבלים (או הדמויות) יעסקו במחקר מאגי על פירות ספציפיים ;)

עדכון יפה מאד. אני מניח שזה עונה לשאלה על מעמדו של מסדר קלדוריל ביחס ללגיונות האחרים. העניין עם כפר רלינטור נשמע באמת מטופש.

האם היו שמועות על קשר בין השושלת שישבה פעם בארמון המעיינות לקאל נאראז'? אחרי הכול, הם חובבי הדרקונים הגדולים של היבשת. הם גם אלה שרכשו את האחוזה ורמזת בערך על הרמאג'ירים שלראמג'ירים יש קמצוץ דם של אורגי ערפל בזמנו שיכול לעזור לשושלת לזייף ייחוס כזה.

עם זאת, עניין משמר העיר העלה שאלה קטנה: האם גם מקורו של המשמר הירוק של אנ'מירלור בלגיון אנ'מירי שהתפורר או שהוא לא קשור אליהם?

בהקשר של השושלת, מה המצב של דמי הדרקון במלסטרה: צאצאים אמתיים של דרקונים או מוטנטים אנושיים עם מאפיינים של זוחלים נדירים ביותר כפי שהם במציאות שטוענים שהם צאצאיהם של דרקונים?

בהקשר של השושלת, מה המצב של דמי הדרקון במלסטרה: צאצאים אמתיים של דרקונים או מוטנטים אנושיים עם מאפיינים של זוחלים נדירים ביותר כפי שהם במציאות שטוענים שהם צאצאיהם של דרקונים?
יש בכלל דמי דרקון במלסטרה? אני לא זוכר בשלוף אזכור שלהם.

לאור הריבוי בארגונים צבאיים ברלסורם, איך השלטונות האזרחיים של עיר המדינה מונעים הפיכה צבאית או שהרעיון פשוט לא עולה על הדעת אצל אנשי הארגונים הצבאיים הללו שהם יוכלו לנהל את רלסורם יותר טוב מהאזרחים?

עריכה אחרונה:
לא נראה לי שמישהו שם חושב בכיוון בכלל. המראה הגדולה מושלת או מחזיקה בחלק מהכוח של הממשל בגלל הפרסטיז'ה שלה והייחוס שלה, והעובדה שהיא חלק מהמסורת. 'התשעה' מחזיקים ברוב הכוח המעשי כיום בגלל ההון שלהם והקשרים שלהם. לא נראה לי שהמחשבה על 'הפיכה צבאית' ממש מתאימה למישהו מהכוחות הצבאיים - מה גם, שהם לא ממש אוהבים או בוטחים אחד בשני, כך שהם די מאזנים אחד את השני.

חזרה