הרקע ברמת העיקרון הוא טוב, אבל יש לי כמה שאלות
ראשית אושרג'אד, יש משהו שאני לא סגור עליו והוא על בן כמה הוא, מהסגנון שאתה מתאר את זה יש מצב שהוא מדבר תיאורטית על התקופה שבה האורקים עשו פשיטות, ומצד שני יש מצב שהוא מדבר על זה כאילו הוא היה שם, אני אשמח להבהרה כי אם הוא בן 2000 שנה ומעלה זה משהו שידרוש קצת יותר דיבור עליו ועל היחס של וורגות' כלפיו.
בקשר לנדידה בין ברוניות וכו'- עקרונית אורקים אכן יכולים לנדוד בין הגבולות, אבל כמו שציינתי הם כבר לא עושים את זה ברמה שהם לא באמת יודעים יותר איך לעשות את זה. אני אשמח אם תרחיב ברקע שלך איך מצאת מישהו שיוכל "לסמן" אותך (כמו הסימנים של הדרו) בשביל לעבור בין הברוניות, כי זה לא משהו קטן.
לבסוף, אני אשמח אם הדמות תהיה יותר "אנושית" (לא כגזע אלא כקונספט) במשך כל השנים שהוא חי הוא לא פגש אף אחד חשוב שרואי לציון? הוא לא גר בשום מקום? הוא היה שודד, זה אומר שיש לו בעיות עם שלטונות חוק? האם הוא מבוקש באחת הברוניות? האם הוא שדד לבד? באם כן, איך הוא התמודד עם הבדידות? באם לא, האם יש לו חברים מקבוצת השודדים שלו?
הרצון ללמוד איך להכין נשמות הוא מעניין, אבל אני טיפה מתקשה להבין בין המטרה הזו לבין הסיפור, אתה רוצה לתקן את העולם, אבל איך בדיוק לתקן וממה לתקן אותו? (אתה רוצה להחזיר את האלים? אתה רוצה לתקן את גלגול הנשמות? אתה רוצה להביס את הברונים? - אם כן, למה? ואיך הדמות הגיעה לזה?)
תשים לב שזה לא רשימת שאלות לצ'קליסט, אני סתם זורק לך שאלות מנחות, אם אתה מוצא דברים אחרים שיותר מעניין אותך להרחיב עליהם אז בשמחה, זה יכול גם להיות לתאר את איך שהדמות שלך חיה במשך התקופה האחרונה באיזור שולמאנס וכו'.