• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

השנה השקטה בעברית!

לא קריטי ועל כתפי גמדים שמחים לתת שי קטן לקהילת משחקי התפקידים בישראל: תרגום עברי למשחק "השנה השקטה".

"במשך תקופה ארוכה נלחמנו נגד “התנים המרים”. עכשיו, שסוף סוף הצלחנו לגרש אותם, זה מה שנותר: שנה שקטה אחת. שנה אחת שבה נוכל לבנות את הקהילה שלנו מחדש וללמוד כיצד לעבוד ביחד שוב. עם בוא החורף יגיעו "רועי הכפור”, ואין לדעת אם נשרוד את המפגש עימם. כשיגיעו, המשחק ייגמר. אבל אנחנו עדיין לא יודעים שזה יקרה. מה שאנחנו יודעים הוא שכעת, ברגע הזה, יש לנו הזדמנות לבנות משהו."

השנה השקטה הוא משחק בו יוצרים יחד את סיפורה של קהילה שבונה את עצמה חזרה מאסון. הוא על בנייה, מתחים, החלטות קהילתיות ומאבקים על סדרי עדיפויות; הוא על התמודדות עם הטבע, עם טכנולוגיה שכושלת ועם בני אדם מחוץ לקהילה. סיפור על תקווה למול אסון.

מזמין את כולםן להוריד ולשחק. זה משחק ששיחקתי הרבה עם קבוצות מכל גיל ואני ממליץ עליו בחום.

תודה לאייברי אלדר על האישור לתרגם ולהפיץ את המשחק ללא תשלום. אתםן מאוד מוזמנות לתמוך בה בקניית המשחק באנגלית מהאתר שלה.

20231021_232029~2.jpg
אוקיי אז שיחקנו את זה היום במוצ"ש, וכולם נהנהים בטירוף, לא מפסיקים לצחוק וזה פשוט גאוני, תודה על כל ההשקעה והתרגום ועל זה שהבאתם את זה.
פשוט משחק גאוני, אנחנו נהנים ממנו ממש.
מה לא היה לנו, תינוק שנזרק לים בגלל שהיה ממזר, ובעקבות פסולת רדיואקטיבית שהיתה שם ממזמן הפך למפלצת, תקיפה של קהילה מרוחקת, פיראטים וחייזרים, וכל זה ביחד עם מחסורים ושפע שמשתנים כל הזמן.
פשוט תענוג!

אבל למה הגפרורים?
נראה לי שהם משמשים בתור אסימוני מרמור.

צפייה בקובץ מצורף 7082
אוקיי אז שיחקנו את זה היום במוצ"ש, וכולם נהנהים בטירוף, לא מפסיקים לצחוק וזה פשוט גאוני, תודה על כל ההשקעה והתרגום ועל זה שהבאתם את זה.
פשוט משחק גאוני, אנחנו נהנים ממנו ממש.
מה לא היה לנו, תינוק שנזרק לים בגלל שהיה ממזר, ובעקבות פסולת רדיואקטיבית שהיתה שם ממזמן הפך למפלצת, תקיפה של קהילה מרוחקת, פיראטים וחייזרים, וכל זה ביחד עם מחסורים ושפע שמשתנים כל הזמן.
פשוט תענוג!
נשמע מהמם! איזה כיף שנהניתם 😍

מגניב, אבל למה הגפרורים? יש פירומן בין השחקנים או שפספסתי משהו במשחק? :)
זה היה סימוני המרמור שלנו לעת מצוא

נראה לי שהם משמשים בתור אסימוני מרמור.

נשמע מהמם! איזה כיף שנהניתם 😍
אלעדי תודה על התרגום, היה נהדר אתה מקסים.

חזרה