פורומים
הודעות חדשות
חיפוש בפורומים
מה חדש
הודעות חדשות
פוסטי פרופיל חדשים
משתמשים
משתמשים רשומים
מי מחובר
אתר הפונדק
הפונדק הוצאה לאור
כנס דרקוניקון
התחברות
הרשמה
מה חדש
חיפוש
חיפוש
חיפוש בכותרת ההודעה בלבד
מחבר/ת ההודעה:
הודעות חדשות
חיפוש בפורומים
תפריט
התחברות
הרשמה
התקן את האפליקציה
התקנה
הצטרפו לפורום הפונדק
שלום וברוכים הבאים לפונדק, האתר המוביל בעברית על משחקי תפקידים, משחקי לוח, מיניאטורות, מדע-בידיוני ועוד.
אחרי ההרשמה תוכלו לפרסם הודעות, לשלוח ולקבל הודעות פרטיות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!
הרשמה
/
התחברות
פורומים
משחקי תפקידים
משחקים מקוונים ורשומות
השחר מפציע- עץ משחק [מו"ד 5] (4\4)- תם ונשלם!
JavaScript חסום. בשביל חווית גלישה טובה יותר, יש לאשר את JavaScript בדפדפן שלך.
את/ה משתמש/ת בדפדפן ישן, וייתכן שהוא לא יציג את האתר הזה או אתרים אחרים כראוי.
כדאי לך לשדרג או להשתמש ב
דפדפן אחר
.
תגובה לנושא
תוכן ההודעה
<blockquote data-quote="העוג הברברי" data-source="post: 716549" data-attributes="member: 7562"><p>בלי ספק, זה אחד מהמשחקים הטובים ביותר ששיחקתי בהם. עלו כאן בעיות שמעולם לא עלו לי כול כך חזק במשחקים אחרים, בעיקר עם דמותו של הונג-יי, שבהתחלה ממש לא הייתי מרוצה ממנה ולא ידעתי כיצד לפתור זאת, ולקח לי משחק שלם להביא אותו למקום שאני מרוצה ממנו. או חוסר היכולת הברור שלי להבין את העלילה במשך מחצית מהמשחק. זה היה משחק עם איזון מדהים בין אפיות לאווירת המו"ד המגניבה והקלילה יותר, כאשר ברקע הייתה המלחמה שהשמידה את הארץ, ומצד שני כן היו דברים יותר משעשעים ויותר "מוזרים" במשחק, כולל מפגש עם אל בזכות בדיחה פשוטה, או ההרפתקה שלי עם סיג.</p><p></p><p>אני מרוצה מהתוצאה. הטוויסט של הונג-יי היה אחד מהדברים היותר לא צפויים, אבל אני חושב שהוא לא היה צפוי בעיקר בגלל הדרך שאני משחק דמויות- שגרמה לי כשחקן לא לקבל את האפשרות הזו עד שאמרת בלי שום ספק "הונג-יי הוזה".</p><p></p><p>הסיום גם הוא היה מדהים, הקרב הסופי היה מאתגר. כול המשחק נהניתי מהבילד של הונג-יי, בעיקר כאשר הוספת לו את האספקטים השונים, ששיפרו אותו מכאנית ממש לדעתי (לא ברמה של עוצמה, אלא ברמה של גיוון, למרות שבבירור היה לי קשה הרבה יותר בקרבות בלי האספקטים השונים). המשחק הזה איפשר לי להכיר לעומק את המהדורה החמישית, ולראות גם את הנקודות הטובות וגם הפחות טובות בה, דבר שאני בספק שהייתי מקבל אליו הזדמנות אלמלא המשחק הזה.</p><p></p><p>קאלי, דאי-קי, סארין ומונרו הם דמויות מעולות בפני עצמם, ונהניתי לחקור את מערכות היחסים של החבורה במשחק. אני ממשית מעריץ את קאלי כשחקן, וממש אהבתי לראות את מערכות היחסים השונות בחבורה מתפתחות. לשחק עם דאי-קי כאח היה אחת מהחוויות היותר מעניינות שעברתי, הקרבה הזו יצרה דינמיקה ממש מגניבה בין הנזירים. ולסיום, החיכוכים עם סארין ואפילו מונרו הוסיפו גם הם מימד של עומק.</p><p></p><p>אני אזכור את המשחק הזה להרבה זמן. במידה מסוימת, עדיין קשה לעכל שהוא הסתיים.</p><p></p><p>תודה לכולכם, על המשחק המדהים הזה.</p><p></p><p>נ.ב. אוסיף פה את קובץ הדוקס על הצ'אקרות וכיצד המערכת שלהן עברה. שנה וחצי עברה מאז שכתבתי את הקובץ, אבל אם יש מקום שכדאי להשאיר אותו לשימוש עתידי זה ככול הנראה כאן: <a href="https://docs.google.com/document/d/1lsBTJZneC7HQtTjbx2FBVqr7l4KNR6aZyWmcC483XYo/edit?usp=sharing">https://docs.google.com/document/d/1lsBTJZneC7HQtTjbx2FBVqr7l4KNR6aZyWmcC483XYo/edit?usp=sharing</a></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="העוג הברברי, post: 716549, member: 7562"] בלי ספק, זה אחד מהמשחקים הטובים ביותר ששיחקתי בהם. עלו כאן בעיות שמעולם לא עלו לי כול כך חזק במשחקים אחרים, בעיקר עם דמותו של הונג-יי, שבהתחלה ממש לא הייתי מרוצה ממנה ולא ידעתי כיצד לפתור זאת, ולקח לי משחק שלם להביא אותו למקום שאני מרוצה ממנו. או חוסר היכולת הברור שלי להבין את העלילה במשך מחצית מהמשחק. זה היה משחק עם איזון מדהים בין אפיות לאווירת המו"ד המגניבה והקלילה יותר, כאשר ברקע הייתה המלחמה שהשמידה את הארץ, ומצד שני כן היו דברים יותר משעשעים ויותר "מוזרים" במשחק, כולל מפגש עם אל בזכות בדיחה פשוטה, או ההרפתקה שלי עם סיג. אני מרוצה מהתוצאה. הטוויסט של הונג-יי היה אחד מהדברים היותר לא צפויים, אבל אני חושב שהוא לא היה צפוי בעיקר בגלל הדרך שאני משחק דמויות- שגרמה לי כשחקן לא לקבל את האפשרות הזו עד שאמרת בלי שום ספק "הונג-יי הוזה". הסיום גם הוא היה מדהים, הקרב הסופי היה מאתגר. כול המשחק נהניתי מהבילד של הונג-יי, בעיקר כאשר הוספת לו את האספקטים השונים, ששיפרו אותו מכאנית ממש לדעתי (לא ברמה של עוצמה, אלא ברמה של גיוון, למרות שבבירור היה לי קשה הרבה יותר בקרבות בלי האספקטים השונים). המשחק הזה איפשר לי להכיר לעומק את המהדורה החמישית, ולראות גם את הנקודות הטובות וגם הפחות טובות בה, דבר שאני בספק שהייתי מקבל אליו הזדמנות אלמלא המשחק הזה. קאלי, דאי-קי, סארין ומונרו הם דמויות מעולות בפני עצמם, ונהניתי לחקור את מערכות היחסים של החבורה במשחק. אני ממשית מעריץ את קאלי כשחקן, וממש אהבתי לראות את מערכות היחסים השונות בחבורה מתפתחות. לשחק עם דאי-קי כאח היה אחת מהחוויות היותר מעניינות שעברתי, הקרבה הזו יצרה דינמיקה ממש מגניבה בין הנזירים. ולסיום, החיכוכים עם סארין ואפילו מונרו הוסיפו גם הם מימד של עומק. אני אזכור את המשחק הזה להרבה זמן. במידה מסוימת, עדיין קשה לעכל שהוא הסתיים. תודה לכולכם, על המשחק המדהים הזה. נ.ב. אוסיף פה את קובץ הדוקס על הצ'אקרות וכיצד המערכת שלהן עברה. שנה וחצי עברה מאז שכתבתי את הקובץ, אבל אם יש מקום שכדאי להשאיר אותו לשימוש עתידי זה ככול הנראה כאן: [url]https://docs.google.com/document/d/1lsBTJZneC7HQtTjbx2FBVqr7l4KNR6aZyWmcC483XYo/edit?usp=sharing[/url] [/QUOTE]
הוספת ציטוטים...
אימות
מהי בירת ישראל
שליחת תגובה
פורומים
משחקי תפקידים
משחקים מקוונים ורשומות
השחר מפציע- עץ משחק [מו"ד 5] (4\4)- תם ונשלם!
חדש בפורום:
* יש אפליקציה מגניבה לפורום הפונדק, הורידו עכשיו לטלפון ולמחשב שלכם.
* חברים בצבא של ויני? הוסיפו תמונה לפרופיל שלכם :)
פרטים בקישור
אתר זה משתמש בעוגיות על מנת ליצור חווית משתמש מותאמת אישית ולהשאיר אותך מחובר/ת במידה ונרשמת.
המשך השימוש באתר מהווה הסכמה לשימוש שלנו בעוגיות.
אישור
ראו עוד...
Bottom