אז כמו שהזכרתי בנושא שהתפרסם פה לאחרונה, עשיתי חיפוש פעם אחרי שיטות שמתבססות על פוקימון. מצאתי כמה שיטות שעבדו, אבל לא אהבתי אף אחת מהן. אז החלטתי לשבת וליצור אחת משלי. זו הפעם הראשונה שאני מנסה ליצור משהו כזה, ועבדתי על זה מאוד קשה. אני חושב שיצא לי לא רע.
שימו לב!
מדובר בגרסאת בטא שלא מוכנה למשחק. אני מפרסם אותה כאן כדי לקבל הערות, ביקורת בונה ורעיונות לקראת הגרסא הסופית.
עדכון 0.7:
- נוספו פוקימונים חדשים רבים, והמהלכים שלהם בהתאם.
- נוסף דף דמות אוטומטי, שמאפשר להימנע מרוב החישובים ולעלות רמות במאמץ מינימלי.
- טבלת מטרונום.
- תיקון ניסוחים.
קובץ הבסיס:
docs.google.com
הפוקידע:
קובץ הטבלאות:
docs.google.com
דף הדמות:
docs.google.com
אשמח להערות, הארות, ביקורת בונה, או סתם מחשבות.
שימו לב!
מדובר בגרסאת בטא שלא מוכנה למשחק. אני מפרסם אותה כאן כדי לקבל הערות, ביקורת בונה ורעיונות לקראת הגרסא הסופית.
עדכון 0.7:
- נוספו פוקימונים חדשים רבים, והמהלכים שלהם בהתאם.
- נוסף דף דמות אוטומטי, שמאפשר להימנע מרוב החישובים ולעלות רמות במאמץ מינימלי.
- טבלת מטרונום.
- תיקון ניסוחים.
קובץ הבסיס:
הרפתקאות פוקימון 0.7 - קובץ הבסיס
הצהרה משפטית קובץ זה נוצר לשימוש חופשי, ולא למטרות מסחריות. כל הזכויות לתמונות המצויות בקובץ, וכן המותג פוקימון, שייכים אך ורק לחברת פוקימון ולנינטנדו, ויוצר קובץ זה לא לוקח שום חלק בזכויות אלה. הצהרת יעדים בעת יצירת מסמך זה, עקבתי אחר היעדים הבאים כלפי המוצר הסופי: המשחק מכוון לשחקנים מנוסים...
הפוקידע:
קובץ הטבלאות:
הרפתקאות פוקימון 0.7 - טבלאות
כישורים שם,תנאים מקדימים,השפעה התמחויות מומחה מועדף,-,לצוות שלך יש מועדף ברור. אחד מהפוקימונים שלך מקבל תוסף 2+ לכל הסטטים הקרביים, ו-20+ לנקודות הפגיעה שלו. אתה יכול להחליף את המועדף שלך לפוקימון אחר בשבוע של אימונים מאומצים. מומחה סוג,-,אתה מעדיף לאמן סוג ספציפי של פוקימונים. בחר סוג התמחות. ...
דף הדמות:
הרפתקאות פוקימון 0.7 - דף דמות
כרטיס מאמן הרפתקאות פוקימון - כרטיס מאמן שם,דרגת מאמן גובה,מין,גיל עיניים,שיער,עור תגים מיומנויות וכישורים מיומנות,רמה,כישורים,תנאים מקדימים,השפעה איום אתלטיקה בריחה הבחנה הישרדות ידע מרפא מלאכה שכנוע נקודות פנויות ציוד וגאדג'טים כמות,שם,תיאור פוכדורים כמות,שם,תיאור תרופות כמות,שם,תיאור
אשמח להערות, הארות, ביקורת בונה, או סתם מחשבות.
עריכה אחרונה: