תודה רבה
לא יודע עד כמה בקרוב אצליח לייצר מפה של כל היבשת המערבית (גם ליבשת של מלסטרה אין לי מפה של ממש), אבל אין ספק שהעדכון הזה היה צעד חשוב בכיוון.
האימפריה האנ'מירית הגיעה קרוב לקצה גבול היכולת שלה, כאשר הפכה את אורגי הערפל לואסאלים, וביחד איתם ניסתה את כוחה בכמה התקפות על פיות האבק, שנכשלו ותבעו מחיר יקר מאד. מה גם, שרוב האיזור הדרומי זה ערבות חצי צחיחות, עם מעט מאד ערים ודברים רבי ערך אחרים. יש רק שתי ממלכות ממשיות - מלרוסקוס, שהיא ממילא מעין ואסאל של אורגי הערפל, וקאל-נאראז', לגביה עולה אכן שאלה למה האנ'מירים לא ניסו לכבוש אותה, מעבר לזה שהיא רחוקה ומוגנת בידי כל מיני כוהנים (דברים שהאנ'מירים ידעו לטפל בהם קרוב יותר לבית שלהם במלסטרה) - אולי היתה לאנ'מירים סיבה טובה עלומה להתרחק ממנה, ולהסתפק בכך שהמלכים שלה ידעו לא להתגרות באימפריה; ואולי פשוט מפני שהאנ'מירים היו מותשים מדי להרפתקאות רציניות כל-כך רחוק מלב האימפריה בשלב שאחרי התבוסה שהנחילו להם פיות האבק.
בערך על אדומי העיניים, מתוארים מסעות פשיטה שעשו מצביאים אנ'מירים מפעם לפעם דרומה, אבל אכן מדובר בפשיטה ולא בנסיון להשאר ולהתקין שם שלטון אנ'מירי. יתכן שברמה הפורמלית, האנ'מירים תירצו את זה בכך שממלכת אורגי הערפל נשארה 'עצמאית' במידה רבה, והאיזור הדרומי זה החצר האחורית שלה, ולא של האימפריה עצמה.
נוסף בעריכה: אני חושב שכבר ציינתי את זה, אבל אני אציין שוב כי זה חשוב - הסיבה המרכזית שהניעה אותי לתת צורה מפורטת לעמים שהחריבו את ממלכת אורגי הערפל, זה כדי שתהיה לי תמונה הרבה יותר ברורה שלהם בראש כאשר אני מרחיב על נמל ראלסורם, הפוליטיקה שלו ודמויות בתוכו. הדברים נוגעים אחד בשני, והתחלתי לחשוש/לראות סימנים ראשונים שבלי זה, אני מועד לאיזכורים לא קוהרנטיים ואפילו קלישאתיים שיעשו לי צרות צרורות בהמשך.