פורומים
הודעות חדשות
חיפוש בפורומים
מה חדש
הודעות חדשות
פוסטי פרופיל חדשים
משתמשים
משתמשים רשומים
מי מחובר
אתר הפונדק
הפונדק הוצאה לאור
כנס דרקוניקון
התחברות
הרשמה
מה חדש
חיפוש
חיפוש
חיפוש בכותרת ההודעה בלבד
מחבר/ת ההודעה:
הודעות חדשות
חיפוש בפורומים
תפריט
התחברות
הרשמה
התקן את האפליקציה
התקנה
הצטרפו לפורום הפונדק
שלום וברוכים הבאים לפונדק, האתר המוביל בעברית על משחקי תפקידים, משחקי לוח, מיניאטורות, מדע-בידיוני ועוד.
אחרי ההרשמה תוכלו לפרסם הודעות, לשלוח ולקבל הודעות פרטיות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!
הרשמה
/
התחברות
פורומים
משחקי תפקידים
משחקים מקוונים ורשומות
ההתפרקות - עץ משחק [חופשיטה] (3/3) נסגר.
JavaScript חסום. בשביל חווית גלישה טובה יותר, יש לאשר את JavaScript בדפדפן שלך.
את/ה משתמש/ת בדפדפן ישן, וייתכן שהוא לא יציג את האתר הזה או אתרים אחרים כראוי.
כדאי לך לשדרג או להשתמש ב
דפדפן אחר
.
תגובה לנושא
תוכן ההודעה
<blockquote data-quote="המגדל הבודד" data-source="post: 724946" data-attributes="member: 8264"><p>קנטינר:</p><p>[spoiler]</p><p>"סר? לא הייתי קורא לשכיר חרב סר. ואתה יודע מה? אתה לא שכיר החרב היחיד של מינה. אז יום טוב, סר אגו" אומר הסרן בלעג, והדלת נסגרת מאחוריך.</p><p>"עבודה טובה, <em>סר</em>. הצלחת לוותר על חוזה מעולה" קול אומר מאחורי קנטינר. הוא מכיר את הקול הזה, וכשהוא מסתובב אליו הוא לא מתאכזב- מילרה אונירה, בכבודה ובעצמה, עומדת מאחוריו. האישה הגבוהה והאדמונית לובשת היום שמלה אדומה, תואמת לצבע שערה. בדרך כלל היא נראית מרוצה כשהיא בסביבת קנטינר (אחרי הכל, הביצועים שלו הוכיחו את עצמם), אבל הפעם היא נראית ממש לא מרוצה. היא משלבת ידיים ואומרת: "שכחת שהגילדה הזאת צריכה להכניס כסף? אני לא תורמת כסף לקופת הגילדה, ואני בטוחה שגם כל האחרים לא תורמים מרצונם הטוב. זה כבר זמן מה שלא ביצעתם שום חוזה, מאז הפשיטה המוצלחת על האצילים המורדים, והמשקיעים רוצים לראות שאתם מקבלים חוזים טובים. שצעתי במקרה את הסכום שהוצע- 10000 מטבעות זהב זה סכום מאוד מכובד, שווה ערך להכנסה של לורד ממוצע. למה לעזאזל אתה מסרב לה?".</p><p>[/spoiler]</p><p>ברנור:</p><p>[spoiler]</p><p>דארנין מפסיק את השיחה ומביט בברנור. כשהוא שומע את הצעתו הוא נאנח: " המצב גרוע, תאמין לי, ברנור. יש לי כסף, אבל עוד תמיד יועיל. אבל כל הכסף שבעולם לא יעזור לי אם אין לי את מי לשכור איתו. לנו אין מוצא לים, כפי שאתה בוודאי יודע, ושכירי החרב הטובים ביותר נמצאים באיי דובריין. אמנם ציקארה משתמשת ברבים מהם, אך אין לה מספיק כסף בשביל כולם. יש עוד שכירי חרב, אבל כמו שאמרתי, כולם פועלים זירות מלחמה פעילות, ולהגיע אליהם זה סיבוך רציני". הוא לוגם מכוס היין שלו, מתרווח בכיסאו ומחייך חיוך קטן.</p><p>"ההצעה שלך בהחלט נדיבה, ברנור, אבל אין לי כל כך מה לעשות איתה. אולי תוכל לצאת לחפש בשבילי שכירי חרב?" הוא צוחק, וכמה אצילים מצטרפים לצחוקו.</p><p>[/spoiler]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="המגדל הבודד, post: 724946, member: 8264"] קנטינר: [spoiler] "סר? לא הייתי קורא לשכיר חרב סר. ואתה יודע מה? אתה לא שכיר החרב היחיד של מינה. אז יום טוב, סר אגו" אומר הסרן בלעג, והדלת נסגרת מאחוריך. "עבודה טובה, [i]סר[/i]. הצלחת לוותר על חוזה מעולה" קול אומר מאחורי קנטינר. הוא מכיר את הקול הזה, וכשהוא מסתובב אליו הוא לא מתאכזב- מילרה אונירה, בכבודה ובעצמה, עומדת מאחוריו. האישה הגבוהה והאדמונית לובשת היום שמלה אדומה, תואמת לצבע שערה. בדרך כלל היא נראית מרוצה כשהיא בסביבת קנטינר (אחרי הכל, הביצועים שלו הוכיחו את עצמם), אבל הפעם היא נראית ממש לא מרוצה. היא משלבת ידיים ואומרת: "שכחת שהגילדה הזאת צריכה להכניס כסף? אני לא תורמת כסף לקופת הגילדה, ואני בטוחה שגם כל האחרים לא תורמים מרצונם הטוב. זה כבר זמן מה שלא ביצעתם שום חוזה, מאז הפשיטה המוצלחת על האצילים המורדים, והמשקיעים רוצים לראות שאתם מקבלים חוזים טובים. שצעתי במקרה את הסכום שהוצע- 10000 מטבעות זהב זה סכום מאוד מכובד, שווה ערך להכנסה של לורד ממוצע. למה לעזאזל אתה מסרב לה?". [/spoiler] ברנור: [spoiler] דארנין מפסיק את השיחה ומביט בברנור. כשהוא שומע את הצעתו הוא נאנח: " המצב גרוע, תאמין לי, ברנור. יש לי כסף, אבל עוד תמיד יועיל. אבל כל הכסף שבעולם לא יעזור לי אם אין לי את מי לשכור איתו. לנו אין מוצא לים, כפי שאתה בוודאי יודע, ושכירי החרב הטובים ביותר נמצאים באיי דובריין. אמנם ציקארה משתמשת ברבים מהם, אך אין לה מספיק כסף בשביל כולם. יש עוד שכירי חרב, אבל כמו שאמרתי, כולם פועלים זירות מלחמה פעילות, ולהגיע אליהם זה סיבוך רציני". הוא לוגם מכוס היין שלו, מתרווח בכיסאו ומחייך חיוך קטן. "ההצעה שלך בהחלט נדיבה, ברנור, אבל אין לי כל כך מה לעשות איתה. אולי תוכל לצאת לחפש בשבילי שכירי חרב?" הוא צוחק, וכמה אצילים מצטרפים לצחוקו. [/spoiler] [/QUOTE]
הוספת ציטוטים...
אימות
מהי בירת ישראל
שליחת תגובה
פורומים
משחקי תפקידים
משחקים מקוונים ורשומות
ההתפרקות - עץ משחק [חופשיטה] (3/3) נסגר.
חדש בפורום:
* יש אפליקציה מגניבה לפורום הפונדק, הורידו עכשיו לטלפון ולמחשב שלכם.
* חברים בצבא של ויני? הוסיפו תמונה לפרופיל שלכם :)
פרטים בקישור
אתר זה משתמש בעוגיות על מנת ליצור חווית משתמש מותאמת אישית ולהשאיר אותך מחובר/ת במידה ונרשמת.
המשך השימוש באתר מהווה הסכמה לשימוש שלנו בעוגיות.
אישור
ראו עוד...
Bottom