• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

דרקונים ונתונים דרקונים ונתונים 196- שיפוץ של נתונים קודמים

האתגר הקודם: דרקונים ונתונים - דרקונים ונתונים 195- חבר דמיוני

ההגשות לאתגר: דרקונים ונתונים - [דו"נ 196] ערכת ההתחלה לחבורה הקלאסית מאת גאלאן.
דרקונים ונתונים - [דו"נ 196 - שיפוץ נתונים קודמים] השלימו את הקרב על מעבר הנשרים! מאת the Nerubian.
דרקונים ונתונים - מהדורה 5 - מקצה שיפורים - עובר מחדש על ההומברו הישן שלי מאת The Necromancer.
דרקונים ונתונים - מנוע האפוקליפסה - דרקונים ונתונים 196- שיפוץ של נתונים קודמים- המבוך הקסיטה מאת Sparks.
דרקונים ונתונים - פאת'פיינדר 2 - [דו"נ 196] פרויקט כשפי אבקה שחורה- חלק א': רקעים, יסוד לכשף ודרך לרובאי מאת העוג הברברי.

האתגר הבא: דרקונים ונתונים - דרקונים ונתונים 197- גיבור

השבוע הדו"נ קצת שונה מהרגיל. יותר פתוח, ואולי יותר מעניין. אני לא יודע מה אתם מתכוונים לכתוב- ואני מצפה בקוצר רוח לראות זאת- כי הדו"נ הזה הוא על דברים מהמגירה, או על הגשות שכבר פרסמתם בעבר, ואתם לא מרוצים מהם.
קחו נתונים שכתבתם פעם- אולי לאתגר קודם, אולי סתם, אולי כאלה שאפילו לא פרסמתם. תסתכלו במגירה, בטיוטות, תמצאו משהו שכתבתם ואתם מאמינים שאתם יכולים לכתוב אותו עכשיו מחדש, טוב יותר- ותעשו אותו!

מעבר לזה, אין חוקים. אלו יכולים להיות נתונים לכל שיטה או מהדורה, שפורסמו בעבר או שלא פורסמו, רק תזכרו שזה צריך להיות משהו משלכן. שאתן כתבתן- ולא אחרים, בשביל זה יש את דו"נ 200 המתקרב :)

אז קדימה, למה אתן מחכות? תכתבו נתונים שיגרמו לדרקונים עצמם לרייר!

בהצלחה לכולםן! :dragon:
האתגר הבא ייצא בסוף השבוע הראשון של אוגוסט, בין יום חמישי ה-01.08 ויום שישי ה-02.08.

עריכה אחרונה:
יש הרפתקה שכתבתי להרפתקון פסח אך בסוף ביטלו לי את ההרצה, זה נחשב למגירה, לא?
למגירה או לא, כל דבר שכתבת בעבר- והדו"נ הנוכחי נותן לך את הדחיפה לשפר או לסיים אותו עומד בתנאים
(ובכנות, גם אם הוא לא עומד בתנאים, למי אכפת, מה שחשוב זה לכתוב :) )

חזרה