• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

דרכים מעניינות לשיתוף קהילה בקמפיין משחקי תפקידים

אני מנסה לחשוב באילו דרכים מעניינות אפשר לשתף את הקהילה בקמפיין שאריץ.
המטרה, לשתף במה שאני משחק/מנחה, אולי לתת השראה בכך למישהו, ליצור עניין.

אז הדברים הראשונים שעולים לראש לדוגמה:
* סטרימינג און ליין או וידאו אופליין של המשחק או קטעים ממנו.
* תיעוד/רשומות של המשחק.
* סיכום דו שבועי + תמונות בפוסט.
* סרטון קצרצר (סטייל טיקטוק/איסטגרם) ומהיר עם תמונות.
* פודקאסט דבר המנחה ו/או השחקנים.

מחפש עוד רעיונות או ואריאציות של הרעיונות שזרקתי כאן, שבאמת יהיו מעניינים וקלים לעיכול.

אני אוהב לקרוא רשומות, היתרון שזה נשמר לאורך זמן וגם שימושי לקבוצה. החיסרון שזה קהל יותר מצומצם.
לעשות סטרימינג/וידאו זה השקעה משמעותית, גם אם זה לא בסגנון גלגול גורלי. זה גם דורש שכל השחקנים יסכימו לזה, וישתפו עם זה פעולה.
רעיון של לעשות Photo reel, עם כמה תמונות ואולי קריינות יכול להיות אחלה טיזר וסיכום.

TheKnightWhosaidKnit TheKnightWhosaidKnit אני עושה סיכומי מפגש ונוהג לשתף כאן בפורום (למרות שאני מקווה שבקמפיין הבא השחקנים יעשו כי זה גוזל ממני זמן :) ).
לגבי מה שכתבתי, התכוונתי לא רק לקהילה הזו אלא בכלל לקהילת משחקי התפקידים, שזה מבחינתי הקבוצות הגדולות בפייס שלטוב ולרע הן מהוות את הזירה הגדולה המשותפת של התחביב.

The oldman The oldman נכון, סטרימינג זו השקעה משמעותית, מה גם שלא לכולם זה מתאים וגם קשה להתנהג בצורה טבעית כשיש מצלמה מכוונת על הקבוצה כל הסשן...
סיכומי סשן נכון לעכשיו אנחנו עושים, אבל מתי מעט קוראים אותם (למרות שאנחנו משתמשים בהם גם לריקאפ) וחיפשתי עוד כיוונים מעניינים.

לדעתי מה שהצעת לגבי Reel קצר של של חצי-דקה / דקה שמפנה לרשומות למי שרוצה לדעת יותר נשמע כמו רעיון ממש מעניין שיכול לעבוד.
לא ראיתי כזה, אבל יש לזה פוטנציאל.

חזרה