פורומים
הודעות חדשות
חיפוש בפורומים
מה חדש
הודעות חדשות
פוסטי פרופיל חדשים
משתמשים
משתמשים רשומים
מי מחובר
אתר הפונדק
הפונדק הוצאה לאור
כנס דרקוניקון
התחברות
הרשמה
מה חדש
חיפוש
חיפוש
חיפוש בכותרת ההודעה בלבד
מחבר/ת ההודעה:
הודעות חדשות
חיפוש בפורומים
תפריט
התחברות
הרשמה
התקן את האפליקציה
התקנה
הצטרפו לפורום הפונדק
שלום וברוכים הבאים לפונדק, האתר המוביל בעברית על משחקי תפקידים, משחקי לוח, מיניאטורות, מדע-בידיוני ועוד.
אחרי ההרשמה תוכלו לפרסם הודעות, לשלוח ולקבל הודעות פרטיות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!
הרשמה
/
התחברות
פורומים
משחקי תפקידים
משחקים מקוונים ורשומות
בראשית האנושות-עץ משחק (3/3)
JavaScript חסום. בשביל חווית גלישה טובה יותר, יש לאשר את JavaScript בדפדפן שלך.
את/ה משתמש/ת בדפדפן ישן, וייתכן שהוא לא יציג את האתר הזה או אתרים אחרים כראוי.
כדאי לך לשדרג או להשתמש ב
דפדפן אחר
.
תגובה לנושא
תוכן ההודעה
<blockquote data-quote="הח׳אן הטטרי" data-source="post: 694277" data-attributes="member: 8914"><p>כולם-נא לצרף דפ''דים, עם כותרות מודגשות.</p><p></p><p>מגדל</p><p>[spoiler]''המסטודון הוא שלנו'', אומר מנהיג הציידים הטיפינארים אקינידאד, הידוע במחרוזת טפרי האריה שהוא לובש תמיד. ''הוא מהשטח שלנו, ורדפנו אחריו לכאן. מכל מקום, אנחנו לא רוצים במלחמה, שללא ספק תהיה קטלנית ורעה בהרבה מוויתור על חצי מסטודון. אנחנו נקבל את השנהב, שתי רגליים וצלע אחת, וחצי מהעור. מוסכם?''.[/spoiler]</p><p>טסוקימארו</p><p>[spoiler]''אינני יודע, אחיין שלי, אם זהו סימן מבשר רעות או טובות, והאם השמיים מנסים לומר לך משהו'', אומר אנמאבה. ''אך אין ספק שזהו אינו מקרה שהלוויתנים הגיעו לכאן בדיוק בלילה הזה. אני מאמין שהשמיים רומזים לנו על ציד מוצלח מאוד הלילה. אני מקווה'', הוא מסיים, ומלנגה יוצא מהמערה.[/spoiler]</p><p>גרגויל</p><p>[spoiler]OUT</p><p>אממ... תוכל לעבוד בבקשה על שגיאות הניסוח שלך?...</p><p></p><p>IN</p><p>''יש לנו זכות'', אומר מנהיג האירידים אורוקגינה, העטוי בעורות אריה. ''והיא זכות הכוח. הזכות הזו נותנת לנו אפשרויות רבות, כמו להרחיב את שטחי הציד, לגרש שבטים חלשים יותר, או יותר טוב-להרוג את גבריהם ולשעבד את נשיהם וילדיהם. הסתלקו, אם חייכם חשובים לכם''.</p><p></p><p>במחנה האירידים לגדות החידקל, מקבץ של סוכות ענפים, אוהלי עור ומחפרות בוץ, רוחשת מהומה. ''לעזוב?!'', קוראת אחת מהנשים, אינאנה. ''חיינו כאן מאז שחר הימים! זה הבית שלנו! למה שנעזוב אותו?! לטובת אערץ זרה ומרוחקת שאנחנו לא מכירים, ובה ייתכן ולא נמצא מקום לצוד ונגווע ברעב?!''. ''כן!'', צועקות נשים אחרות. השבט מפולג, בין השאמאניות הדורשות לעזוב, לנשים האחרות הדורשות להישאר-הנערות, הנערים והגברים עוד לא חזרו למחנה.</p><p>10%- שביעות רצון.[/spoiler]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="הח׳אן הטטרי, post: 694277, member: 8914"] כולם-נא לצרף דפ''דים, עם כותרות מודגשות. מגדל [spoiler]''המסטודון הוא שלנו'', אומר מנהיג הציידים הטיפינארים אקינידאד, הידוע במחרוזת טפרי האריה שהוא לובש תמיד. ''הוא מהשטח שלנו, ורדפנו אחריו לכאן. מכל מקום, אנחנו לא רוצים במלחמה, שללא ספק תהיה קטלנית ורעה בהרבה מוויתור על חצי מסטודון. אנחנו נקבל את השנהב, שתי רגליים וצלע אחת, וחצי מהעור. מוסכם?''.[/spoiler] טסוקימארו [spoiler]''אינני יודע, אחיין שלי, אם זהו סימן מבשר רעות או טובות, והאם השמיים מנסים לומר לך משהו'', אומר אנמאבה. ''אך אין ספק שזהו אינו מקרה שהלוויתנים הגיעו לכאן בדיוק בלילה הזה. אני מאמין שהשמיים רומזים לנו על ציד מוצלח מאוד הלילה. אני מקווה'', הוא מסיים, ומלנגה יוצא מהמערה.[/spoiler] גרגויל [spoiler]OUT אממ... תוכל לעבוד בבקשה על שגיאות הניסוח שלך?... IN ''יש לנו זכות'', אומר מנהיג האירידים אורוקגינה, העטוי בעורות אריה. ''והיא זכות הכוח. הזכות הזו נותנת לנו אפשרויות רבות, כמו להרחיב את שטחי הציד, לגרש שבטים חלשים יותר, או יותר טוב-להרוג את גבריהם ולשעבד את נשיהם וילדיהם. הסתלקו, אם חייכם חשובים לכם''. במחנה האירידים לגדות החידקל, מקבץ של סוכות ענפים, אוהלי עור ומחפרות בוץ, רוחשת מהומה. ''לעזוב?!'', קוראת אחת מהנשים, אינאנה. ''חיינו כאן מאז שחר הימים! זה הבית שלנו! למה שנעזוב אותו?! לטובת אערץ זרה ומרוחקת שאנחנו לא מכירים, ובה ייתכן ולא נמצא מקום לצוד ונגווע ברעב?!''. ''כן!'', צועקות נשים אחרות. השבט מפולג, בין השאמאניות הדורשות לעזוב, לנשים האחרות הדורשות להישאר-הנערות, הנערים והגברים עוד לא חזרו למחנה. 10%- שביעות רצון.[/spoiler] [/QUOTE]
הוספת ציטוטים...
אימות
מהי בירת ישראל
שליחת תגובה
פורומים
משחקי תפקידים
משחקים מקוונים ורשומות
בראשית האנושות-עץ משחק (3/3)
חדש בפורום:
* יש אפליקציה מגניבה לפורום הפונדק, הורידו עכשיו לטלפון ולמחשב שלכם.
* חברים בצבא של ויני? הוסיפו תמונה לפרופיל שלכם :)
פרטים בקישור
אתר זה משתמש בעוגיות על מנת ליצור חווית משתמש מותאמת אישית ולהשאיר אותך מחובר/ת במידה ונרשמת.
המשך השימוש באתר מהווה הסכמה לשימוש שלנו בעוגיות.
אישור
ראו עוד...
Bottom